Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht.
10 saker du vill veta om Kristin Kaspersen
0:57

Efter reklamen: 10 saker du vill veta om Kristin Kaspersen

(0:57)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen har varit singel länge, men har flera långa relationer bakom sig. Med pappan till äldsta sonen Filip Kaspersen Lamprecht, Martin Lamprecht, har relationen efter uppbrottet varit ovanligt okomplicerad. Medan många föräldrar bråkar efter en separation, har de två kommit bra överens.

Efter att Martin Lamprecht flyttade från Stockholm till Göteborg för att bo med sin nya kärlek Erica Johansson, som han var gift med mellan 2009 och 2017, så lät Kaspersen exet bo i gillestugan på tomten.

11 bilder du antagligen inte har sett på Filip Kaspersen Lamprecht

– När Martin åtta år efter vår separation flyttade till Göteborg tyckte jag att det var onödigt att han skulle hyra någon etta i Stockholm för att kunna umgås med Filip. Dessutom var det bra för Filip att se att mamma och pappa kan vara på samma ställe. De första åren bodde Martin i Sollentuna och vi hade en "bra" separation där vi var överens. Sedan när han flyttade till Göteborg med Erica var det naturligt att de bodde hos oss varannan helg, har Kristin Kaspersen berättat i en intervju i Expressen.'

Martin Lamprecht hämtade Kaspersens son i skolan

När Martin var uppe i Stockholm så hjälpte han till, både i huset och med hämtning och lämning av barn – både sitt eget och Kaspersens son med Hans Fahlén, Leon.

– Jag hade en barnflicka tidigare som lämnade Leon och Filip i skolan. När hon slutade erbjöd sig Martin att komma söndag-onsdag i stället för helger. Han hjälpte till med en del praktiska saker i huset också. Han var ju glad att jag behöll huset så att Filip fick bo kvar, sa Kristin Kaspersen i intervjun.

Kristin Kaspersen fick en fin relation även till Erica Johansson, och hjälpte i sin tur till med att ta hand om Ericas och Martins dotter Wilda när föräldrarna ville gå ut och äta.

– Ja ibland, och med deras dotter Wilda som tyckte jättemycket om båda mina söner. Eller så kunde jag ta hand om Wilda så att Martin och Erica kunde gå ut och käka. Det har funkat väldigt bra. Dessutom var det stort av Erica att gå med på att bo här när de var i stan.

Filip Kaspersen Lamprecht och Peg Parnevik i parterapi under Let's dance

Mest läst