Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Megan Fox rasar mot ex-maken efter bilden på 4-årige sonen

03 nov, 2020 
AvAngelica Hedlund
FotografTT
Megan Fox rasar mot ex-maken efter bilden på 4-årige sonen
Det var i våras som Megan Fox och ex-maken Brian Austin Green valde att gå skilda vägar. Tillsammans har de tre söner ihop och nu säger Megan ifrån efter att ex-maken lagt upp en bild på deras fyraårige son Journey under halloweenhelgen. ”Det är inte svårt att klippa bort honom”, skrev Megan till ex-maken.
Annons
8 saker du inte visste om Megan FoxBrand logo
8 saker du inte visste om Megan Fox

Megan Fox, 34, och ex-maken Brian Austin Green, 47, valde att gå skilda vägar i våras. Då hade de varit gifta i nästan tio år och tillsammans har de sönerna Noah, 8, Bodhi, 6, och Journey, 4.

Skilsmässan mellan hollywood-stjärnorna var på Megans initiativ. Det var efter en inspelning utomlands som Megan kände att hon och Brian vuxit ifrån varandra.

Brian förstod Megans beslut

Ex-maken förklarade då i sin podd With Brian Austin Green att trots att han var chockad över beslutet så var han inte arg på henne, eftersom hon förklarade ärligt hur det låg till. Megan ska då ha förklarat för honom att det var när hon var utomlands och jobbade som hon kände sig mer som sig själv och ville nu testa på att vara den personen.

Paret har däremot separerat en gång tidigare för att sedan hitta tillbaka till varandra igen. År 2015 gick de ut med att de hade gjort slut men bekräftade senare att de ”absolut var ihop igen” när de fick veta att de var gravida med sitt tredje barn.

Annons

Green sa också i sin podd att de alltid kommer älska varandra och fortsätta umgås för barnens skull.

– Jag kommer alltid att älska henne. Och jag vet att hon alltid kommer älska mig och det vi byggt upp som familj hittills är verkligen speciellt och bra.

Megans hårda uppmaning till Brian

Men nu under halloween-helgen blev det lite dramatiskt efter att Brian la upp en bild på sonen Journey på Instagram. Megan, som inte vill visa upp barnen på sociala medier, blev då väldigt upprörd och skrev en kommentar på hans Instagram-konto om att ta bort sonen ur bilden. Bilden som Green hade lagt upp visade honom utklädd till ett monster och sonen Journey var utklädd till Spindelmannen.

”Varför måste Journey vara med i den här bilden? Det är inte svårt att klippa bort honom, eller välj bara bilder som han inte är med på”, skrev Megan till Brian.

Han har nu tagit till sig av hennes råd och därmed tagit bort bilden och lagt upp en ny där endast han syns. Men det är några av hans följare som tycker att han gjorde fel i att redigera bort sonen.

”Fint, hon tvingade dig till att redigera bilden”, skriver en följare och syftar på att Megan inte har rätten att bestämma över vad han vill lägga ut.

”Du hade inte behövt göra det, det är dina barn också. Kärlek till dig Austin”, skriver en annan.

LÄS MER:

Annons