Vem är Melania Trump?
Slå på ljud

Det var i fredags som CNN lät publicera en omfattande artikel om tidigare Första damen Melania Trump. I artikeln uppgav man bland annat att Melania skulle vara avundsjuk på den positiva uppmärksamhet som Jill Biden har fått som presidentfru sedan maken Joe Biden tillträdde som president i januari.

Artikeln hävdade också att Melania Trump uppträder ”förbittrat och kyligt” mot maken Donald Trump i hemmet i Mar-a-lago i Florida, dit de flyttade när de lämnade Vita huset.

Uppgiftslämnare till CNN menar att Melania Trump skyller på sina tidigare rådgivare, som hon menar borde ha tvingat henne att göra fler intervjuer när hon var presidentfru.

– Det låter orättvist, men ganska typiskt för henne, att skylla på andra. Alla vet att Melania Trump gör vad hon vill när hon vill, och ingen assistent kunde ha gjort något för att ändra på det, säger en av Melania Trumps tidigare bekanta i CNN-artikeln.

Melania Trumps rådgivare: Jag har fler hemligheter att avslöja

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Melania Trump slår tillbaka mot påståendena

Nu slår Melania Trump tillbaka mot anklagelserna, via sitt nya Twitterkonto ”Office of Melania Trump”.

”Fru Trump är inte längre första dam. Hon är en privat medborgare, mamma och hustru. Källorna i den här artikeln har ingenting med henne att göra och har ingen insyn i hennes tankar eller vardag”, skriver man från Twitterkontot.

Melania anklagar också CNN-reportern Kate Bennett för att ”publicera falskt skvaller”, och menar att media i stort är besatta av henne på ett ohälsosamt sätt.

Melania Trumps anställda har samtidigt gjort uttalanden hos den högerpopulistiska sajten Breitbart, där de säger att Melanias fokus ligger på hennes familj, och främst 14-åriga sonen Barron.

”De senaste veckorna har fru Trump fokuserat på sin roll som mamma, för att få familjen grundad i sitt nya hem”, skriver Office of Melania Trump i en kommentar till sajten.

Joe och Jill Bidens tröstande ord till amerikanska folket: ”Lite hopp”

Mest läst