Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Melania Trumps rådgivare: Jag har fler hemligheter att avslöja

12 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografShutterstock/TT.
Melania Trumps tidigare rådgivare Stephanie Winston Wolkoff gav förra året ut en avslöjande bok med anklagelser mot presidentfrun – som gjorde att paret Trump tog fallet till justitiedepartementet.
Nu har Trumps anklagelser mot Stephanie Winston Wolkoff avvisats av departementet.
”Paret Trump satt munkavle på mig och försökte tysta mig och sanningen. Rättvisan segrar!”, skriver rådgivaren på Twitter.
Annons
Vem är Melania Trump?Brand logo
Vem är Melania Trump?

Det var förra året som Melania Trumps tidigare rådgivare Stephanie Winston Wolkoff släppte en avslöjande bok om sin tid med presidenthustrun och deras gifta vänskapsrelation. Efter att ha kommit med olika anklagelser mot Melania Trump i boken, så valde presidentparet att ta fallet till USA:s justitiedepartement, som stände Wolkoff.

Stephanie Winston Wolkoff uppger att hon baserar boken på en rad ljudinspelningar hon gjorde av Melania Trump mellan januari 2017 och februari 2018. Nu har stämningsansökan från justitiedepartementet – som rörde att rådgivaren skulle ha brutit ett tystnadsavtal – blivit avslagen.

Rådgivarens ilska mot Trump – ska avslöja hemligheter

Efter beskedet twittrade Stephanie en rad meddelanden – och konstaterade att det finns mer hemligheter att avslöja om Melania Trump, som hon hittills har sparat.

”Melania öppnade Pandoras ask när hon involverade justitiedepartementet. Den enorma skattkista av kommunikation och dokumentation som jag har och delade med mig av berättar en sann historia om 'varför' och 'hur' kontrakten 'skapades' och 'förstördes' och vilka som var involverade. Sanningen segrar”, skriver Stephanie Winston Wolkoff – något som får många att undra vad mer hon kommer avslöja i framtiden.

Annons

Hon fortsatte med att skriva att Melania och Donald Trump försökte använda USA:s justitiedepartement som sina privata advokater, och på så sätt försökt tysta henne – men att det har misslyckats.

”Paret Trump satt munkavle på mig och försökte tysta mig och sanningen. Rättvisan segrar!”

”Paret Trump använde justitiedepartementet som sina personliga advokater. Rättvisan återställs nu till att tjäna människor och inte maktens intressen i vår fina nation”

Rådgivaren menar också att hon hela tiden varit skyddad av den amerikanska konstitutionen.

Läs mer:

Annons