mel b uppmärksammar mäns våld mot kvinnor i ny filmS

1:14

Efter reklamen: 10 tidiga varningstecken på en våldsam relation

(1:14)

Nu är Spice girls-stjärnan Melanie ”Mel B” Brown med i kortfilmen Love should not hurt, vilken är en kampanjfilm om fem minuter som vill belysa mäns våld mot kvinnor.

I filmen är Melanie ”Mel B” Brown blåslagen och blodig

I klippet ser vi hur Melanie ”Mel B” Brown kliver i skådespelarskorna och skildrar en kvinna vars liv utåt sett är perfekt. Men det ingen vet är att hon egentligen lever i ett förhållande där hennes partner misshandlar henne. I filmen får man se hemska och våldsamma scener, och nu har flera klipp och bilder från filmen där Melanie ”Mel B” Brown har blivit helt sönderslagen spridits vitt och brett på internet.

Angelina Jolie om relationen med barnen efter Brad Pitts frånvaro

Melanie ”Mel B” Brown ord om vålds-filmen

Magdalena Graaf berättar om Filip Larssons svek innan uppbrottet

Melanie ”Mel B” Brown vill även hon ge filmen en extra skjuts och delar en liten bit av den på sina sociala medier. Samtidigt förklarar hon hur viktigt hon tycker det är att belysa våldet som kvinnor får utstå från män.

”Jag kommer aldrig sluta kämpa för det här så snälla, snälla fortsätt dela, snälla, snälla fortsätt prata om det”, skriver hon och fortsätter:

”Till alla misshandlare där ute, vi vet vilka ni är och även om ni fortfarande tror att ni kan komma undan med det – så är det nu vindarna vänder.”

Melanie ”Mel B” Brown har själv levt med en våldsam man

I samma inlägg tackar hon även skaparen bakom kortfilmen och ber sina följare stötta den brittiska välgörenhetsorganisationen Women's Aid med bidrag och Spengar. Melanie ”Mel B” Brown är ambassadör för Women's Aid då hon själv meddelat att hon levt i en våldsam relation. Organisationen kämpar för att kunna hjälpa utsatta kvinnor och barn.

Se filmen här – varning för starka scener

Utvald läsning

Femina