Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Mikael Sandström om livet innan Lotta Engberg: “Jag hade inga vänner”

11 apr, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
mikael-lotta-S
Nu gör Mikael Sandström klart att livet innan Lotta Engberg var ett ”delvis sorgligt” sådant. Men idag blir livet bara bättre och bättre för var dag som går.
Annons
Så träffades Dr Mikael och Lotta EngbergBrand logo
Så träffades Dr Mikael och Lotta Engberg

Stora coronaåret, 2020, klev TV4-paret Lotta Engberg, 59, och Mikael Sandström, 63, ut i sommarvärmen och annonserade sin kärlek för varandra. Ett år efter detta valde turturduvorna att slå sina påsar samman för att flytta ihop i den nyinköpta lyxvillan i Göteborg. Efter lite drygt ett år som sambos gör Mikael Sandström klart att livet med Lotta Engberg bara blir bättre och bättre.

”Det var ett delvis sorgligt liv jag levde”

Nyligen kunde den som ville se Doktor Mikael i Kanal 5-programmet The Island, där flertalet kändisar skulle överleva på en öde ö i 14 dagar. I magasinet Amelia berättar Mikael Sandström nu att det var tanken på Lotta som fick honom att orka kämpa vidare under den tuffa inspelningen. Och livet innan Lotta Engberg, det är inget han saknar.

Annons

– Det var ett delvis sorgligt liv jag hade, säger han om livet i Hallstahammar där han bodde i tio år.

Vidare berättar Mikael Sandström om flytten, och att han inte ser det som en stor uppoffring att flytta från Hallstahammar. Paret ville flytta ihop och det fanns inte på kartan att flytta in i Lottas hus i Göteborg – de ville skapa något eget, och nytt.

Mikael Sandström: Jag hade inga vänner

– Jag fick bryta upp, men mina föräldrar är från Göteborg och jag har sommarställe utanför Tjörn, säger Mikael vidare i intervjun samtidigt som han reflekterar över livet innan Lotta Engberg.

– I tio år bodde jag i Hallstahammar. Det låter hemskt, men jag hade inga vänner där. Jag kände grannarna, men umgicks med noll personer.

doktor mikael och lotta på kristallengalan
Lotta Engberg var fast besluten om att snärja TV4-doktorn, så hon låg på och efter ett par försök gav han med sig. Och tur är väl det – för idag spirar kärleken mer än någonsin för det folkkära kändisparet.

Idag lever Mikael Sandström och Lotta Engberg ljuva livet, och i sommar väntar en inplanerad golfresa till Turkiet.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Foto: TT

Annons