kidman med dotter som bebis
TV: 5 saker du kanske inte visste om Nicole Kidman
0:52

Efter reklamen: TV: 5 saker du kanske inte visste om Nicole Kidman

(0:52)

Skådisarna Tom Cruise, 59, och Nicole Kidman, 54, var ett par under hela 90-talet. De träffades under inspelningen av filmen Days of Thunder och gifte sig på juldagen samma år som den hade premiär. Under sina år tillsammans adopterade de två barn, dottern Isabella ”Bella” Kidman Cruise, 28, och Connor Cruise, 26.

Nicole Kidmans nya ord om mardrömslika skilsmässan från Tom Cruise

Men sedan 15 år tillbaka är Nicole Kidman numera gift med sin countrysångare till make Keith Urban, 53. Tillsammans har de döttrarna Sunday, 13, och Faith, 10.

Hon har tidigare berättat om kvällen då hon träffade sin make för första gången i magasinet Marie Claire. Det var under galan G'day LA, som hyllar framstående australiensare, som Keith Urban höll ett vackert tal om sin mamma. Hans syster gjorde då ett försök att få ihop dem, men Kidman svarade att hon inte trodde att han var intresserad. Men det visade sig att hon hade fel, och till sist blev de ett par.

Nya bilden på Tom Cruise och sonen – så ser Connor ut i dag

Nicole Kidman och maken på röda mattan när hennes nya film hade premiär i Australien.

Antonia är Nicole Kidmans okända syster – här är hon

Nicole Kidman och döttrarna på flygplatsen

Just nu är australiensaren tillbaka i hemlandet för att promota sin nya film Being the Ricardos, och med sig har hon döttrarna Sunday och Faith. Mamma Nicole Kidman fastnade på bild där hon är iklädd en vit långärmad tröja, ett par avslappnade svarta byxor med en matchande väst, på väg från sin privat-jet tillsammans med döttrarna.

”Det var en underbar kväll tillsammans med både familj och vänner under gårdagskvällen och premiären för Being the Ricardos”, skrev Nicole Kidman på sina sociala medier i samma veva som bilden på henne och döttrarna tillsammans fått spridning i medierna.

Se bilderna på Nicole Kidman och döttrarna Sunday och Faith här!

Dottern Faith hyllas på 9-årsdagen

Jag vore ingenting utan min familj”

Fina familjen under Golden Globes

Hela familjen dök upp via länk när det var dags för fjolårets Golden Globes .

Här är julens stjärnspäckade storfilm på Netflix

Se också: Nicole Kidman - stilresan genom åren
1:10

Efter reklamen: Se också: Nicole Kidman - stilresan genom åren

(1:10)