Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Nicole Kidmans nya ord om mardrömslika skilsmässan från Tom Cruise

21 sep, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Nicole Kidman och Tom Cruise.
Nicole Kidman och Tom Cruise var ett av de kändaste paren under 90-talet. Och deras skilsmässa var inte mindre uppmärksammad.
Annons
TV: Se Nicole Kidmans stilresa genom årenBrand logo
TV: Se Nicole Kidmans stilresa genom åren

2001 skilde sig Nicole Kidman och Tom Cruise efter att ha varit gifta i 11 år. Under den tiden fick de två barn ihop, Bella och Connor. När skilsmässan mellan ett av Hollywoods mest omtalade par blev känd rapporterades det en hel del om det, något som kan givetvis kan vara jobbigt att ta del av samtidigt som går igenom ett uppbrott.

Nicole Kidman pratade själv en del om hur det var då, bland annat i Oprah Winreys program.

– Jag tror att skilsmässa är jobbigt vem som helst. Det är en mardröm, så är det bara. Man kan låtsas att allt är lugnt, och vissa dagar mår du jättebra, andra dagar mår du inte jättebra, sade hon några månader efter uppbrottet.

Nya orden om äktenskapet med Tom Cruise

Varken Nicole Kidman eller Tom Cruise pratar om anledningen till skilsmässan, men i en ny intervju med Harper's Bazaar berättar hon om själva mediauppbådet och hur hon hanterade det.

Annons

– Jag var ung då, och jag tror att jag bjöd in till det? Jag har kanske blivit lite mer ängslig nu, men jag har alltid försökt vara så öppen som möjligt. Jag föredrar helt enkelt att leva livet på det viset, säger hon i intervjun och tillägger:

– Emellanåt är jag försiktig, och jag har blivit sårad. Men samtidigt föredrar jag verkligen att närma mig på ett varmare sätt snarare än att vara vass och avfärdande. Min make Keith berättar att när han träffade mig så frågade han ”hur är ditt hjärta?”, och jag svarade tydligen ”öppet”.

Fina orden om relationen med Keith Urban

Nicole Kidman har nu varit gift med Keith Urban sedan 2006, och om den relationen pratar hon desto mer om i intervjun. Hon berättar bland annat om kvällen då de träffades, på galan G'day LA, som hyllar framstående australiensare. Countryartisten, som likt sin då blivande fru har rötterna i Australien, höll på ett vackert tal om sin mamma.

Turturduvorna Nicole Kidman och Keith Urban.
Turturduvorna Nicole Kidman och Keith Urban.

Hans syster gjorde då ett försök att få ihop dem, men Kidman svarade att hon inte trodde att han var intresserad. Men det visade sig att hon hade fel, och till sist blev de ett par. I dag har de två barn ihop, döttrarna Faith och Sunday.

– Vi arbetar oss ständigt igenom saker, men allt är grundat i kärlek, så det är enormt mycket givande och tagande. Jag vill att han ska ha det bästa möjliga livet, och han svarar på samma sätt. Vi älskar verkligen att vara föräldrar ihop, säger hon till Harper's Bazaar.

TV: Nicole Kidmans romanser genom årenBrand logo
TV: Nicole Kidmans romanser genom åren
Annons