Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Niklas Strömstedts ord till Efva Attling – 26 år efter skilsmässan

29 jan, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografKarin Törnblom/TT
Niklas Strömstedt och Efva Attling var gifta i tio år.
Nu har artisten skickat en fin hälsning till sin ex-fru.
”Heja kärleken”‚ skriver han.
Annons
5 premiärer på HBO - i februariBrand logo
5 premiärer på HBO - i februari

Det var 1985 som artisten Niklas Strömstedt och formgivaren Efva Attling gifte sig med varandra. De var ett äkta par i tio åt innan de 1995 gick skilda vägar. Under sitt förhållande fick de två barn tillsammans, sönerna Simon och Adam.

Sedan skilsmässan har de båda funnit kärleken på nytt. Niklas Strömstedt gifte sig 2011 med TV4-profilen Jenny Strömstedt. De träffades när de flyttade till samma ställe – på samma dag.

Efva Attling blev året efter separationen från Niklas Strömstedt ihop med sångaren Eva Dahlgren – och de har varit ett par sedan dess.

Efva och Evas roll i Niklas och Jennys bröllop

Ex-makarna har varit ganska tystlåtna när det kommer till deras tidigare relation, och det är sällan de uttalar sig om varandra. Men i ett avsnitt av Stjärnorna på slottet pratade Niklas Strömstedt i alla fall lite grann om det.

– När Efva och jag skilde oss, och det sen kom ut att hon blev tillsammans med Eva Dahlgren, så blev det ju en snackis, sade han i programmet.

Annons

Det verkar som att de gamla makarna har en fin relation till varandra. När Niklas och Jenny Strömstedt gifte sig var det Efva Attling som gjorde bröllopsringarna.

– Efva är en väldigt god vän, och jag är glad för hjälpen, sade Jenny Strömstedt till Expressen om det.

Dessutom sjöng Eva Dahlgren på bröllopet.

– Vi har en ganska nära relation. Men hon är i första hand inbjuden som artist, sade Niklas Strömstedt då.

Niklas Strömstedts nya ord om ex-frun Efva Attling

Och den fina relationen verkar fortsätta. Tidigare i veckan firade Efva och Eva 25 år tillsammans. Det uppmärksammade Niklas Strömstedt på Instagram där han delade med sig av en bild på sig själva och paret.

”Heja Kärleken! Och vänskapen! Stort grattis och hurra för Efva & Eva som idag har varit gifta i 25 år!”, skriver han också.

Det ser alltså ut som att den fina vänskapen består, 26 år efter skilsmässan.

Läs mer:

Annons