Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Niklas Strömstedts oväntade kärleksgest till Jenny

04 aug, 2020 
AvFemina Redaktion
FotografTT
Jenny och Niklas Strömstedt
Det populära paret Jenny och Niklas Strömstedt har haft en hel del att fira den senaste tiden. För några veckor sedan var det deras bröllopsdag och nu har Jenny fyllt år.
Det uppmärksammade maken Niklas på ett något oväntat sätt.
Annons

Jenny och Niklas Strömstedt har varit gifta sedan 2011 och firade för bara några veckor sedan sin nioåriga bröllopsdag. Paret är ett av de mest folkkära i Sverige och hyllas ofta för att de är öppna med alla svårigheter som ett äktenskap och förhållande kan innebära.

Det visades inte minst på den tidigare nämnda bröllopsdagen när Jenny Strömstedt lade upp ett inlägg på Instagram i vilket hon avslöjade detaljer om förhållandet.

“Vi är rätt kassa på att vara romantiska (fråga – vad är romantik?) Kärleken finns liksom på plats ändå”, skrev hon då.

Också i det populära tv-programmet Tillsammans med Strömstedt får tittarna följa med Jenny och Niklas Strömstedt när de reser runt för att träffa andra par.

Kärleksfulla orden till Jenny

Jenny och Niklas Strömstedt har haft mer att fira än sin bröllopsdag den senaste tiden. Under söndagen fyllde nämligen programledaren 48 år. Det valde maken att uppmärksamma med ett klipp på Instagram där Jenny Strömstedt syns gå på en gallerbro högt över marken.

Annons

Hon vandrar framåt med lätt böjda knän, något som ifrågasätts av Niklas.

– Varför går man så där, som du gick nu?, frågar han och får som svar:

– Därför att om man är höjdrädd så blir det mindre avstånd till marken om man knäar lite, säger Jenny Strömstedt med ett skratt.

Niklas Strömstedt, 62, passar i inlägget på att skicka en kärleksfull hälsning sin partner:

När man går väldigt högt uppe bland träden är det bra att man hukar sig lite så man inte trillar ner”, inleder han och fortsätter:

Idag fyller hon år! Grattis på födelsedagen mitt hjärta, min livslust och knäppskalle!

Niklas oväntade present

Men det var inte det enda sättet som Jenny Strömstedt firades. På sitt eget Instagramkonto lade hon upp en bild på en gåva som hon fått av Niklas, och det är kanske inte den mest traditionella födelsedagspresenten.

Lycka över födelsedagspresenten bubblar över alla gränser. Nu ska jag bara ställa in den och lära mig hur den fungerar”, skriver hon och visar stolt upp en kap- och gersåg.

Annons

Samt komma på vad jag ska bygga, hehe. Älskade man”, tillägger hon.

Ha den äran! Se till att hålla fingrarna i styr bara där i snickerboa”, skriver till exempel ekonomijournalister Petra Bergman.

Krögaren Fredrik Eriksson hälsar också och grattar:

Grattis på din dag. Njut något gott till middag! Och vilken cool såg!“, skriver han.

Också artisen Eva Dahlgren verkar impad av födelsedagspresenten:

Jäkligt avis på den! Hurra och grattis på födelsedagen”.

Av: Simon Nilsson

Annons