Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Oväntade händelsen med Isabella Rossellini i Skavlan – blir avbruten

27 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografMJ Photos/Shutterstock, TT.
Isabella Rossellini.
Isabella Rossellini gästar Skavlan över videolänk – när rutan plötsligt stängs ner.
Den svenskättade Hollywoodstjärnan, som är dotter till Ingrid Bergman, blir nämligen saboterad av en minst sagt nyfiken inneboende.
– Får är väldigt nyfikna. Hon är inte van att se en dator och kamera i trädgården, säger Isabella Rossellini i Skavlan.
Annons
Se oväntade avbrottet i Skavlans intervju: "Absurt"Brand logo
Se oväntade avbrottet i Skavlans intervju: "Absurt"

När Ingrid Bergmans dotter, Isabella Rossellini, ska gästa Skavlan via videolänk i fredagens program av pratshowen, går allt plötsligt helt fel.

Skådespelerskan, som bor på en farm på Long Island i New York, blir nämligen helt plötsligt avbruten av ett nyfiket får.

Mitt i intervjun dyker fåret Frida Kahlo upp i hörnet av bilden – och hela bilden blir plötsligt svart.

Händelsen får Fredrik Skavlan att bryta ihop i skratt.

– Absurt, säger han.

Efter en stund lyckas Isabella Rossellini komma tillbaka in i bild, och förklarar vad det var som hände.

– Nej, nej. Det var fåret Frida Kahlo. Hon är döpt efter den Mexikanska konstnären, säger Isabella Rossellini i Skavlan.

Hon konstaterar att det inte hör till vanligheterna att hon sitter i sin trädgård och filmar sig själv – och att det var något som hennes får reagerade på.

– Får är väldigt nyfikna. Hon är inte van att se en dator och kamera i trädgården. Så när hon skulle lukta på den råkade hon stänga av den, säger Isabella Rossellini i programmet.

Annons

Isabella Rossellini om relationen till Sverige

Tidigare under hösten fick Isabella Rossellini ta emot Stockholms filmfestivals hederspris, för en lång karriär. Den amerikansk-italienska skådespelerskan har gått i sin mammas fotspår, och har filmer som ”Blue velvet”, ”Wild at heart”, ”Vita nätter” och ”Döden klär henne” på sin resumé. Hon kunde dock inte medverka på plats, på grund av de rådande omständigheterna.

Efter att ha fått priset konstaterade hon att Sverige är ett viktigt land för henne, där hon brukade tillbringa sina somrar på västkusten med sin mamma och sin styvfar

– Givetvis är det viktigt för mig att priset är svenskt eftersom min mamma var svensk. Det är ett viktigt land för mig. Även om jag aldrig har bott i Sverige, så tillbringade vi varje sommar i Sverige. Min styvfar hade ett hus på Västkusten nära Fjällbacka, sa Isabella Rossellini till Expressen då.

Läs mer:

Annons