Isabella Rossellini.
Slå på ljud

När Ingrid Bergmans dotter, Isabella Rossellini, ska gästa Skavlan via videolänk i fredagens program av pratshowen, går allt plötsligt helt fel.

Skådespelerskan, som bor på en farm på Long Island i New York, blir nämligen helt plötsligt avbruten av ett nyfiket får.

Mitt i intervjun dyker fåret Frida Kahlo upp i hörnet av bilden – och hela bilden blir plötsligt svart.

Händelsen får Fredrik Skavlan att bryta ihop i skratt.

– Absurt, säger han.

Efter en stund lyckas Isabella Rossellini komma tillbaka in i bild, och förklarar vad det var som hände.

– Nej, nej. Det var fåret Frida Kahlo. Hon är döpt efter den Mexikanska konstnären, säger Isabella Rossellini i Skavlan.

Hon konstaterar att det inte hör till vanligheterna att hon sitter i sin trädgård och filmar sig själv – och att det var något som hennes får reagerade på.

– Får är väldigt nyfikna. Hon är inte van att se en dator och kamera i trädgården. Så när hon skulle lukta på den råkade hon stänga av den, säger Isabella Rossellini i programmet.

Isabella Rossellini om relationen till Sverige

Tidigare under hösten fick Isabella Rossellini ta emot Stockholms filmfestivals hederspris, för en lång karriär. Den amerikansk-italienska skådespelerskan har gått i sin mammas fotspår, och har filmer som ”Blue velvet”, ”Wild at heart”, ”Vita nätter” och ”Döden klär henne” på sin resumé. Hon kunde dock inte medverka på plats, på grund av de rådande omständigheterna.

Efter att ha fått priset konstaterade hon att Sverige är ett viktigt land för henne, där hon brukade tillbringa sina somrar på västkusten med sin mamma och sin styvfar

– Givetvis är det viktigt för mig att priset är svenskt eftersom min mamma var svensk. Det är ett viktigt land för mig. Även om jag aldrig har bott i Sverige, så tillbringade vi varje sommar i Sverige. Min styvfar hade ett hus på Västkusten nära Fjällbacka, sa Isabella Rossellini till Expressen då.

Läs mer:

Kylie Minogues hyllning till Abba – minnet med bandet: ”Såklart”

Björn Natthikos svåra sjukdomskamp – besluten för sista tiden

Joanna Lumley har kysst alla Bond-skådisar genom tiderna