Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Paris Jackson om att familjen inte accepterar hennes sexuella läggning

08 jul, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Paris Jackson om att familjen inte accepterar hennes sexuella läggning
Paris Jackson berättar om hur delar av hennes familj, som är djupt religiös, inte riktigt accepterar hennes sexuella läggning. ”Homosexualitet är väldigt tabubelagt så de vill inte prata om det, det är inte accepterat”, säger stjärnan.
Annons
TV: Se 5 saker om Paris Jackson som du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Paris Jackson som du kanske inte visste

Michael Jacksons dotter Paris Jackson, 23, bröt förra sommaren upp från musikerkollegan Gabriel Glenn, 22, efter två år ihop. Dessförinnan dejtade hon modellen Cara Delevingne, 28, och att hon faller för både män och kvinnor är något hon pratat flera gånger om i intervjuer.

Men hemma vid middagsbordet är hon mindre pratglad om sin sexuella läggning. Nu berättar Paris Jackson att hennes djupt religiösa släktingar, som är Jehovas vittnen, har svårt att acceptera hennes relationer med kvinnor.

– Med vissa i familjen kan jag prata öppet om det, men inte med andra. Min familj är väldigt religiös och homosexualitet är väldigt tabubelagt så de vill inte prata om det, det är inte accepterat, säger Paris i talkshowen Red table talk i ett samtal med Willow Smith, 20.

Annons

Paris Jackson uppges dejta Emile Hirsch

Paris Jackson uppges idag dejta den skandalomsusade skådisen Emile Hirsch, 36, som bland annat har blivit dömd för misshandel. Enligt Paris djupt troende familj är det ändå bättre än tanken på att hon skulle vara med en kvinna.

Emile Hirsch.

– Jag har kommit till en punkt där jag älskar och respekterar min familj och deras tro, kultur och religion och om jag skulle tro att de ska lägga det åt sidan bara för att få mig att känna mig accepterad kommer mina förhoppningar bara att leda till bitterhet, säger hon.

Berättar om sin psykiska ohälsa

Paris Jackson har länge tampats med depression och psykisk ohälsa. Idag mår hon bättre och hon berättar för Willow att hon nu kan se det ljusa i livet igen.

– Många känner ånger när de försöker ta livet av sig, en slags sista minuten-ånger. Det har funnits stunder då jag har känt så och det har varit tillfällen när jag inte har gjort det. När jag blivit ledsen för att det inte fungerade. Men så här flera år senare kan jag säga att jag är tacksam för att det inte gick. Det har blivit bättre, säger hon i talkshowen.

TV: Se kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
TV: Se kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
Annons