Paris Jackson om att familjen inte accepterar hennes sexuella läggning
0:55

Efter reklamen: 5 saker om Paris Jackson som du kanske inte visste

(0:55)

Michael Jacksons dotter Paris Jackson, 23, bröt förra sommaren upp från musikerkollegan Gabriel Glenn, 22, efter två år ihop. Dessförinnan dejtade hon modellen Cara Delevingne, 28, och att hon faller för både män och kvinnor är något hon pratat flera gånger om i intervjuer.

Men hemma vid middagsbordet är hon mindre pratglad om sin sexuella läggning. Nu berättar Paris Jackson att hennes djupt religiösa släktingar, som är Jehovas vittnen, har svårt att acceptera hennes relationer med kvinnor.

– Med vissa i familjen kan jag prata öppet om det, men inte med andra. Min familj är väldigt religiös och homosexualitet är väldigt tabubelagt så de vill inte prata om det, det är inte accepterat, säger Paris i talkshowen Red table talk i ett samtal med Willow Smith, 20.

Prince Jackson om syskonens uppväxt med pappa Michael Jackson

Paris Jackson uppges dejta Emile Hirsch

Paris Jackson uppges idag dejta den skandalomsusade skådisen Emile Hirsch, 36, som bland annat har blivit dömd för misshandel. Enligt Paris djupt troende familj är det ändå bättre än tanken på att hon skulle vara med en kvinna.

Emile Hirsch.

– Jag har kommit till en punkt där jag älskar och respekterar min familj och deras tro, kultur och religion och om jag skulle tro att de ska lägga det åt sidan bara för att få mig att känna mig accepterad kommer mina förhoppningar bara att leda till bitterhet, säger hon.

Paris Jackson om varför uppväxten gett henne PTSD

Berättar om sin psykiska ohälsa

Paris Jackson har länge tampats med depression och psykisk ohälsa. Idag mår hon bättre och hon berättar för Willow att hon nu kan se det ljusa i livet igen.

– Många känner ånger när de försöker ta livet av sig, en slags sista minuten-ånger. Det har funnits stunder då jag har känt så och det har varit tillfällen när jag inte har gjort det. När jag blivit ledsen för att det inte fungerade. Men så här flera år senare kan jag säga att jag är tacksam för att det inte gick. Det har blivit bättre, säger hon i talkshowen.

15 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

Mer läsning

Femina