Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tittarnas hårda kritik mot juryn i Masked singer i TV4

23 apr, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTv4.
Masked singer-juryn med Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw jublar.
Underhållningsprogrammet Masked singer har blivit en stor succé i TV4, men närmare två miljoner tittare varje fredag.
Men nu riktar en del tittare kritik mot juryn, och deras beteende i tv-rutan.
”Det sämsta hittills”, skriver en person i en Facebook-kommentar.
Annons
Det här är Masked SingerBrand logo
Det här är Masked Singer

Masked singer har minst sagt gjort succé i TV4 sedan starten. Kanalens nya fredagsunderhållning fick närmare två miljoner tittare vid premiären, och publiken har fortsatt bänka sig vecka efter vecka.

I programmet uppträder olika svenska kändisar från alla möjliga expertisområden, utklädda i extravaganta kostymer, och en jury bestående av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai ska gissa vilka det är som gömmer sig bakom maskerna – samtidigt som publiken hemma uppmanas göra samma sak. Med hjälp av olika ledtrådar och hur de sjunger ska man alltså ta reda på kändisens identitet.

De senaste veckorna har profiler som Sven Melander, Lotta Schelin och Victoria Silvstedt avslöjats som personerna bakom maskerna.

Annons

När Christina Schollin var med och tävlade utklädd till ett får – och dottern Pernilla inte lyckades gissa att det var hon som uppträdde – så fick programmet kritik över att det alltid måste vara med så många personer från familjen Wahlgren i TV4:s program.

Förutom Christina Schollin och Pernilla Wahlgren i Masked singer så ahde Pernillas dotter Bianca Ingrosso precis suttit som jurymedlem i Talang och sonen Benjamin Ingrosso fått ett matlagningsprogram i samma kanal.

Tittarnas irritation över juryn i Masked singer

Men nu riktar tittarna kritik mot en annan detalj i programmet. Många irriterar sig nämligen på hur juryn tar över programmet, och inte låter de hemliga kändisarna sjunga i fred.

”Nu får det räcka för mig… Blev sängen med en bok istället… Synd..”, skriver en person på Nöjeslivets Facebooksida efter det senaste programmet.

”Det sämsta hittills”, tyckte en annan person i samma kommentarsfält.

”Stökigt och skrikit”, recenserade en tredje person.

En annan skriver ut tydligare vad det är som irriterar med juryn.

”Varför måste panelen tjoa och tjimma under uppträdandet??? Kan de inte hålla käften tills de får ordet!!! Svårt att höra framträdandet!!!”, tycker personen om programmet.

Annons