Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Peter ”Foppa” Forsbergs och Nicole Nordins kärleksresa i bilder

17 jan, 2023 
Hockeylegendaren Peter ”Foppa” Forsberg och entreprenören Nicole Nordin har varit ett par i tretton år.
Numera bor de i Schweiz tillsammans med sina tre barn och driver företag ihop, men förr levde de ett helt annat liv!
Femina har grävt i arkiven och hittat härliga bilder från stjärnornas många år tillsammans – här är deras kärleksresa!
Annons
Se 5 kändispar när de började dejta vs nuBrand logo
Se 5 kändispar när de började dejta vs nu

Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin träffades för första gången på en middag med gemensamma vänner 2009. Då var Peter 36 år och i slutet på sin hockeykarriär, medan 21-åriga Nicole studerade på Handelshögskolan i Stockholm.

Snabbt började en romans att spira och redan året därpå hade paret både flyttat ihop och förlovat sig.

2011

Foppa och Nicole

Det var inte bara i kärlekslivet som det skedde stora förändringar för Peter ”Foppa” Forsberg. Den 14 februari 2011 meddelade Peter att han, till följd av en skada i foten, hade tagit beslutet att lägga skridskorna på hyllan och sluta med ishockey för gott.

Annons

Här meddelar han pressen om det tuffa beslutet, och stöttas av partnern Nicole Nordin.

2012

Men livet blev definitivt inte mindre händelserikt för Peter och Nicole för den sakens skull. År 2012 – 5 dagar efter Nicoles examen från Handelshögskolan – fick de nämligen sitt första barn tillsammans; sonen Lennox.

Eftersom det fanns en åldersskillnad på 15 år mellan dem var Peter tydlig med sin barnönskan snabbt inpå att de träffades.

– Jag var på henne rätt tidigt, det var väl fjärde meningen jag sa till henne. “Skulle du kunna tänka dig att ha barn rätt tidigt?”. Det tog inte så lång tid. Jag var redan rätt gammal, jag ville inte vänta 100 år, berättar han skrattande när paret gästar Tillsammans med Strömstedts.

Annons

Här är de nyblivna föräldrarna på en rullskridskotur med barnvagnen!

2013

Peter Forsberg Nicole Nordin

Trots att Peter ”Foppa” Forsbergs karriär blev något kort så har hans namn aldrig blivit irrelevant inom idrottsvärlden. Han har tilldelats mängder med priser och 2013 valdes han in i IIHF Hall of Fame.

Här syns paret, som nu har varit tillsammans i två år, på Idrottsgalan ihop.

2014

Peter Forsberg Nicole Nordin barn

Ischockeyproffset fortsatte hyllas och här väljs han in i Hockey Hall of Fame. År 2014 blev även ett stor år på andra vis, eftersom Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin även fick sitt andra barn; dottern Lily.

Annons

Här syns hela familjen i samband med Peters utmärkelse!

2015

Peter Forsberg flickvän Nicole Nordin

Familjen fortsatte snabbt att växa! Efter att ha lagt den egna hockeykarriären åt sidan arbetade Peter ”Foppa” Forsberg som assisterande manager i Modo. Men i oktober 2015 klev han inofficiellt av från sin post. Och anledningen? Nicole Nordin var återigen gravid – med parets tredje barn!

– Anledningen till avhoppet var att mitt privatliv förändrades då. Vi hade redan två barn och sedan fick vi hastigt och lustigt reda på att Nicole var gravid med Diego i tredje månaden, vilket inte var planerat. Särskilt med tanke på att det var så pass tätt inpå, Lily hade precis fyllt ett år vid tidpunkten, säger Peter Forsberg i en intervju med Örnsköldsviks Allehanda.

Annons

Här syns de båda på Victoriadagen, firande kronprinsessans födelsedag.

2016

Peter Forsberg fru Nicole Nordin

År 2016 föddes parets tredje barn, sonen Diego. Här är Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin på Idrottsgalan i Globen tillsammans – Nicole 6 månader in i graviditeten.

2017

När Peter ”Foppa” Forsbergs karriär återigen tog en vändning började han och Nicole Nordin driva företag ihop, vilket visade sig vara ett lukrativt beslut. I en intervju med Expressen har Peter berättat att han har tjänat mer pengar på sina affärer än va han gjorde när han jobbade med ishockey.

Annons

Här ser vi kärleksparet ihop, under deras sista år som boende i Sverige.

2018

Peter Forsberg familj

År 2018 flyttade Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin till Schweiz. Paret hade investerat i det nu supertrendiga skoföretaget Inuikii, vars huvudkontor låg i Zürich. För att enklare kunna kombinera jobb med familjelivet tog de sitt pick och pack och slog sig ned i staden Zug.

– I Stockholm var det survival mode, man svettades och stressades och skulle se till att ha hand om barnen hemma kombinerat med att få jobbet gjort, berättade Nicole i Nyhetsmorgon, i samband med flytten.

Annons

Här är paret på besök i Sverige under Victoriadagen. Tillsammans med sonen Lennox firade de kronprinsessan Victorias 41-årsdag i Borgholm på Öland.

2019

Allteftersom har paret börjat driva varsitt affärsimperium. Nicole Nordin har fortsatt satsa på skoföretaget, medan Peter “Foppa” Forsberg har ägnat sig åt investmentbolaget Forspro och fastighetskoncernen Lerstenen. Men det är inte utan uppoffringar som de har blivit så framgångsrika.

– Vi har väldigt olika roller och träffas väldigt sällan. Vi har en distansrelation, vi reser väldigt mycket i våra olika roller. Med barn hemma så ses man sällan. Man träffas på Arlanda, kysser varandra och säger hej då, berättade Nicole i podcasten Loungepodden 2019.

Annons

Här verkar de i alla fall få lite tid ihop, på en drömmig semester på Maldiverna.

2020

Precis som alla andra påverkades Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin av coronapandemin. Glammiga fester och evenemang fick vänta, medan familjen fick spendera mer tid ihop under de två månader som det var lockdown i Zug.

Här är hela familjen tillsammans!

2021

År 2021 har familjen Forsberg-Nordin bott i Schweiz i ett och ett halvt år. Och även om solen verkar skina på paret vad de än tar sig för, så är det inte utan lite skav här och där. I en intervju med Expressen berättar Peter ”Foppa” Forsberg om när han stör sig som mest på partnern Nicole Nordin; nämligen när de går ut på gemensamma löpturer och hon springer ifrån honom.

Annons

– Jag blir faktiskt irriterad. Det är samma sak varje gång. Hon är tio gånger så snabb som jag, det är otroligt tråkigt. Ligger jag först, eller är vi lika, då är det okej, men när hon springer ifrån mig blir jag irriterad, säger han till tidningen.

Men utöver irritationen på springturerna verkar paret mycket lyckliga ihop. Här delar Nicole med sig av en härlig bild från när de gästar ett bröllop i Toscana.

2022

Efter tretton år ihop verkar Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin inte ha tröttnat på varandra. Här är de på en härlig skidsemester tillsammans!

Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023Brand logo
Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023
Annons