Det var på Instagram som Peter Settman först visade att han och flickvännen Carmen nu har gått från sambos till fästman och fästmö.

”Jag vet. Jag är mallig nu”, skrev Peter Settman på sin Instagram, till en bild på sig själv och kärleken, där hon visar upp sin diamantring.

Frieriet ägde rum under mellandagarna, berättar Peter Settman för Aftonbladet.

– Det känns jättebra, det gör verkligen det. Det känns fint och kul och lustfyllt, det är så roligt. Det var jag som friade och det skedde i mellandagarna. Jag gick runt och väntade på att rätt tillfälle skulle infinna sig och sedan så svarade hon ja, säger han.

Programledaren konstaterar att han var nervös inför frieriet – men att det hela slutade i glädjetårar, både för honom och för flickvännen Carmen Navis.

– Både Carmen och jag har nära till våra känslor och håller inte tillbaka dem. Man blev tagen av stunden och kärleken och känslan, det är klart det kom tårar. Visst var det så. Jag blir tagen nu bara genom att försöka sätta ord på allt det här.

Peter Settmans framtid med fästmön Carmen Navis

Vart paret ska bo någonstans är inte helt bestämt. Innan coronapandemin pendlade Peter Settman, som har fyra barn från tidigare relationer, mellan Sverige och Los Angeles. Sedan USA stängde ner på grund av viruset har både han och Carmen varit i Sverige.

– Det blir nog pendlande, men det är också en fråga. Det har vi inte heller pratat om. Just nu är vi i Sverige, eftersom det blev som det blev i Los Angeles har inte jag varit där sedan i mars. Carmen hade möjlighet att komma in precis innan de stängde gränsen till Europa i mars och sedan har hon kunnat vara kvar här vilket är jättehärligt.

Läs mer:

Lotta Engbergs kärleksplan med Mikael Soldoktorn Sandström

Frank Anderssons romans med Alexandra Charles

Clara Hallencreutz och Fares Fares väntar sitt andra barn

Utvald läsning

Femina