Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Petter Stordalens dotter Emilies påkostade möhippa

25 okt, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
petter och dotter Emilie stordalen !
Nu står Petter Stordalens dotter Emilie i akt att gifta sig med sin stora kärlek, svenske Jens Bredberg.
Och precis som sig bör firades hon med en stor möhippa nyligen.
Annons
TV: 6 saker du vill veta om Petter StordalenBrand logo
TV: 6 saker du vill veta om Petter Stordalen

Förra sommaren gick Emilie Anker Stordalens, 29, stora kärlek, den svenske låtskrivaren Jens Bredberg, 38, ned på knä och bad om hennes hand.

”Världens bästa morgon. Jag älskar dig för alltid”, skrev Emilie strax efter frieriet förra sommaren samtidigt som hon publicerade en vacker bild på de trolovade turturduvorna på en vacker träbåt.

Petter Stordalen och Jakob, Emilie, Petter och Henrik.
Vid bordet där Petter Stordalen skrev över 25 miljarder (!) till sina barn. Jakob, Emilie, Petter och Henrik.
Annons

Emilie Stordalen om bröllopsplanerna med svenske Jens

Emilie Stordalen och Jens Bredberg träffades första gången för snart tio år sedan, på hotellet The Thief, i Oslo Norge. Emilie Stordalen som vid tidpunkten pluggade utomlands var bara hemma i Norge för att tjäna lite extra kosing som hembiträde på pappa Stordalens hotell under sommaren. Sen gick det ett par år innan de blev ett par. Paret bor numera i Norge men är allt jämt ute på resande fot, och tillsammans har de söta hunden Lady. Och bröllopsplanerna är stora, i december är det dags för paret att knyta hymens band.

– Det kommer att vara ett vinterbröllop i december på Copperhill Mountain i Åre, har Emilie Stordalen tidigare berättat för tidningen VG Helg.

Inom kort ringer bröllopsklockorna för norska hotellmagnaten Petter Stordalens dotter Emilie och hennes svenske kärlek Jens Bredberg.
Annons

Emilie Stordalens lyxiga möhippa i Stockholm

Som sig bör firades Emilie Stordalen nyligen med en lyxig, stor och bombastisk möhippa – på plats i Stockholm. Festligheterna visades upp på hennes sociala medier, och det dansades bland konfetti, det dracks drinkar och ett par klackskor för flera tusen rök med i partyt.

”ÄNTLIGEN har jag fått bilderna från min möhippa. TACK till er alla som anordnat dessa fina festligheter. Jag är väldigt glad över att det avslutades med en väldigt lugn helg”, berättar hon nu på sina sociala medier om sina intensiva och påkostade partydagar, och hon fortsätter berätta om Stureplanskvällen:

”Vila i frid mina Manolo Blahnik-klackar. Och verkligen, ber om ursäkt till alla som hamnade i vår väg under firandet.”

TV: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrarBrand logo
TV: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar
Annons