Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Bilderna på Reese Witherspoon och hennes dotter Ava får oss att häpna

14 dec, 2022 
AvEbba S. Dahlman
FotografImage Press Agency
Det finns många kändisbarn som är kusligt lika sina föräldrar till utseendet.
Men Ava Philippe, Reese Witherspoons 23-åriga dotter, tar hem priset (om något sådant pris fanns)!
Annons
9 kändisar som sett ut exakt som deras barn gör nuBrand logo
9 kändisar som sett ut exakt som deras barn gör nu

Den 45-åriga Big little lies-skådespelaren Reese Witherspoon är mamma till tre. De två äldsta barnen har tagit de första stegen in i egna skådiskarriärer.

Men det är inte det enda som den 23-åriga dottern Ava har gemensamt med sin mor. Ava är nämligen en kopia av Reese – de ser ut som tvillingar!

Reese Witherspoon har tre barn med två män

Reese äldsta barn: dottern Ava Phillippe och sonen Deacon Phillippe fick hon tillsammans med exmaken tillika skådespelarkollegan Ryan Phillippe. Båda syskonen har tagit skådespelaruppdrag. Kanske följer de i mammas och pappas fotspår?

År 2012 kom sladdisen, sonen Tennessee Toth, som Legally blonde-stjärnan fick tillsammans med nuvarande maken Jim Toth. Tennessee är i dag 10 år.

Annons

I en uppmärksammad video på Youtube, från förra året, berättade hollywoodskådespelaren om de skrämmande tankarna som infann sig innan hon blev förälder för första gången.

– Hela ditt liv kommer att förändras, allt du tror på, allt du äter, all självständighet du har, förklarade Reese då.

Reese, som var 23 år när dottern Ava kom till världen och 37 år när donen Tennessee föddes, fortsätter med att reflektera över skillnaderna mellan att få barn i 20-årsåldern respektive närmare 40.

– Att ha småbarn är mer fysiskt jobbigt och tufft för din kropp, så jag är glad att jag fick barn som rätt ung. För herregud, att få ett barn vid 37 var SÅ mycket tuffare.

Reese Witherspoon och dottern Ava ser ut som tvillingar

Reeses dotter är i dag vid samma ålder som hon själv var vid när dottern föddes: 23 år. Ava Philippe, som dottern heter, är en kopia av Witherspoon. Och det är inget vi säger lättvindigt. Bilden fick oss att häpna!

Annons

Det var på den nationella dotterdagen, en amerikansk temadag i kalendern, den 26 september som Reese delade den uppmärksammade bilden på Instagram.

Mor- och dotterduon poserar framför kameran, leendes båda två och klädda i vitt. De matchar dessutom varandra även på smyckesfronten, med vackra guldörhängen

”Jag känner mig alltid väldigt tacksam över att ha min underbara, kreativa, talangfulla dotter i mitt liv! Vilken gåva att få dela det här livet med dig... det är en ynnest att få dela sminktips, memes med hundar och att ha samma skostorlek som du. Livet blir roligare så!”, skriver en stolt mamma intill inlägget, som hon också taggar upp med orden nationella dotterdagen.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons