Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så är relationen mellan Mikael Persbrandt och bonusdottern Olga

07 mar, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
olga persbrandt
2005 föll Sanna Lundell pladask för Mikael Persbrandt. Då var hon mamma till lilla Olga. Så är relationen mellan bonusdotter och bonusfar!
Annons
Sanna Lundell och Mikael Persbrandts kärlekssaga i bilderBrand logo
Sanna Lundell och Mikael Persbrandts kärlekssaga i bilder

Journalisten Sanna Lundell, 43, och skådisen Mikael Persbrandt, 58, som träffades 2005 har sönerna Igor, 15, Lo, 12, samt lille Fox, 3, tillsammans. Och sedan tidigare har Sanna Lundell även 21-åriga dottern Olga Crafoord-Lundell, som idag bland annat går under epitetet Mikael Persbrandts bonusdotter, med Wille Crafoord.

Mor och dotter på 2014 års Mama-gala på Nalen i Stockholm.
Annons

Sanna Lundell var 19 år när hon träffade artisten Wille Crafoord, som hade några fler år på nacken än hon själv. Den stora ålderskillnaden resulterade i att hon snabbt kastades in i vuxenlivet.

– I och med att jag träffade honom som var rätt färdig som vuxen, och levde det här strukturerade familjelivet, så kom jag in i det. Och där och då så kändes det inte främmande alls att bli mamma.

– Jag ska inte säga att det var planerat för det var det inte. Men jag blev gravid och för mig var det helt självklart att behålla barnet, berättade Sanna Lundell i Mammapodden i slutet på 2019.

När dottern Olga var fem gick Sanna Lundell och Wille Crafoord skilda vägar, och separationen var tuff. Relationen med Willie Craaford är idag god, men när det begav sig där strax efter uppbrottet var det absolut inte bra, vilket var en stor sorg för Sanna Lundell.

Sanna Lundells dröm om att vara ”One big happy family”

– Jag hade någon slags hippe-vision om att vi kunde vara one big happy family, med bonusbarn hit och dit. Men han är ju väldigt borgerlig, och han var nog ganska besviken på att vi inte fick det där att hålla.

Annons

– Även om jag inte inbillar mig att han ville vara kvar i just vår relation, men jag tror att han var besviken på att han vid 35 års ålder var frånskild två gånger. Och hade två barn med två olika tjejer som var Pippi Långstrump-betonade, han har ju en son med Josefin Crafoord också, sa Sanna Lundell i Bathina Philipsons podcast i fjol.

Så är Mikael Persbrandts relation med Sannas dotter

Året efter uppbrottet med Wille Crafoord mötte Sanna Lundell skådespelaren Mikael Persbrandt. Hon föll för hans energi. Och även om deras relation under åren varit minst sagt turbulent i och med Mikael Persbrandts beroendeproblematik strukturerade de ett klassiskt varannan-vecka-liv där dottern (som numera är utflugen) fick hänga med sina småbröder och sin bonuspappa lite åt gången.

Mikael Persbrandt och Olga på kändispremiär.

Om varannan vecka-livet: ”Jag och Micke har anpassat oss”

– Med Olga lever jag klassiskt varannan vecka-liv, men jag och Micke har anpassat oss efter situationen. När barnen var mindre hade vi 2–2–3. Det funkade jättebra!, har Sanna Lundell tidigare förklarat angående bonusfamiljelivet för Expressen.

Annons
När Mikael Persbrandt gästade tv-programmet Här är ditt liv 2009 fick bonusdotter Olga hänga med!

När det vankas säsongspremiär på Gröna Lund i Stockholm hänger bonusdottern Olga gärna med sin kändis-bonuspappa på karusellfest.

Sockervadd och fniss på Grönan 2016.

Foto: TT

Annons