Sanna Nielsen.

TT
Fem snabba med Sanna Nielsen
2:41

Efter reklamen: Fem snabba med Sanna Nielsen

(2:41)

Slå på ljud

Sommaren med Allsång på Skansen börjar lida mot sitt slut och Sanna Nielsen kan blicka tillbaka på ännu en mysig säsong. Som dessutom kunnat välkomna publiken tillbaka till Sollidenscenen.

Sanna Nielsen om att leda Allsång på Skansen: "Det känns helt fantastiskt"

Sanna Nielsens planer efter Allsång på Skansen

När programmet väl tagit slut efter sista kvällen den 17 augusti, kommer allsångsledaren ta en efterlängtad semester.

– Vi kommer bara att vara hemma. Vi kommer vara hemma i trädgården och i huset. Jag ska göra ett gig uppe i Kalix. Men annars ska jag bara njuta av ledigheten. Sen kommer det ju en liten bebis också, säger Sanna Nielsen i en intervju med Expressen och lägger till:

– Att turista där man bor är faktiskt en ganska trevlig sak att göra. Det blir säkert lite skärgård och picknick.

Sanna Nielsen om kampen mot dåliga självförtroendet

Sanna Nielsen om graviditeten

En annan sak som sker efter Allsång på Skansen är att det kommer ett litet barn. Sanna Nielsen berättade om det på morsdag i år!

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än...Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev hon på Instagram då.

I intervjun med Expressen berättar programledaren och artisten hur allt står till i graviditeten.

– Jag mår väldigt bra i min graviditet och jag njuter av att jag gör det. Och att jag fortfarande kan jobba på det sättet jag vill. Sen lyssnar jag hela tiden på kroppen. Det är klart jag känner att det är varmt, men inget som påverkat mig nämnvärt, säger hon till tidningen.

Så har Allsång på Skansen förändrats genom åren

Mest läst