Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Sanna Nielsens önskan om sonen Gibsons framtid

19 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen kommer snart inta Allsång på Skansen-scenen igen.
Senast hon gjorde det låg sonen Gibson i magen, och nu berättar den nyblivna mamman om vad hon vill se i hans framtid.
Annons
5 härliga ögonblick vi minns från Allsång på SkansenBrand logo
5 härliga ögonblick vi minns från Allsång på Skansen

Det var i oktober förra året som Allsång på Skansen-programledaren och artisten Sanna Nielsen blev mamma. Hon och kärleken tillika bandkollegan Joakim Ramsell välkomnade då sin lilla son Gibson till världen.

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än… Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev hon i ett inlägg på sociala medier när hon avslöjade den efterlängtade graviditeten på morsdag samma år.

Sanna Nilesens beslut för sonen

Sedan sonen kommit har Sanna Nielsen kunnat fortsätta arbeta med sitt artisteri. Som i december när hon höll sina julkonserter. Grabben kunde nämligen vara med bakom scenen medan föräldrarna uppträdde.

Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell.
Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell.

– Innan matade jag honom och vaggade honom till sömns i min famn. Jag och hans pappa sa god natt och så lämnade jag över honom till Johanna. Ibland hände det att han inte sov, men Gibson bara hängde på. Han var den sista jag sa hejdå till när jag gick in på scenen. Då jag klev av scenen gick jag raka vägen till min loge, tog av mig min klänning, hoppade i mysbyxorna och tog emot honom igen. Då ville han ha mat och fick amma. Det var magiskt, säger Sanna Nielsen i en intervju med Amelia.

Annons

Därför kommer inte Gibson synas i Allsång på Skansen

När Allsång på Skansen drar igång nu snart kommer pappan ta hand om barnet medan hon leder programmet. Sanna Nielsen har förklarat att han inte kommer att sitta i publiken och zoomas in av tv-kamerorna, utan han kommer hållas borta.

– Han kommer ha det så himla mysigt och kolla på när mamma jobbar, men han kommer aldrig sitta i publiken och vara offentlig. Det är för hans skull.

I en intervju med Hemmet journal berättar mamman vad hon önskar sig i sonens framtid.

– Jag vill så gärna visa Gibson vad livet har att erbjuda och att inget är omöjligt. Han är inte ens 1 år, men jag märker att jag brinner mycket för det, att han ska känna lust och tycka att livet är roligt, säger Sanna Nielsen.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons