Nyhetsmorgon och Soraya Lavasani
5 saker om Soraya Lavasani du kanske inte visste
0:59

Efter reklamen: 5 saker om Soraya Lavasani du kanske inte visste

(0:59)

Slå på ljud

Tidigare i vår klev Soraya Lavasani tillbaka in i Nyhetsmorgon-studion igen, då hon varit mammaledig i ett år med lille sonen Winston. Sonen har hon tillsammans med sin make Ralph Lavasani, som också har dottern Bianca.

– Det känns jättekul, verkligen. Vi har alla drabbats av pandemin på olika sätt, men jag har klättrat lite på väggarna på slutet när det inte blev så mycket annat än att ta hand om hus, hem och barn. Inget socialt umgänge eller aktiviteter. Jag har nog aldrig varit så laddad för att gå upp klockan tre på morgonen som jag är, säger Soraya Lavasani till Expressen.

Carola Häggkvist om kärleken: Det finns en person som är intressant

Soraya Lavasanis dubbelmiss i Nyhetsmorgon

Men trots att comebacken skedde redan i mars, och det nu är juni, verkar det som att Soraya Lavasani ännu inte blivit helt varm i kläderna. Varje morgon är det samma sak – klockan halv åtta är det dags för nyheterna. Men Soraya Lavasani lyckades glömma bort detta under måndagsmorgonen och missade att presentera detta för tittarna.

Men tur var väl att parhästen Martin Järborg var kvick och räddade upp situationen! Dock hann tittarna ta del av en något frustrerad Soraya Lavasani svära fram ordet ”fan” samtidigt som hon skrattar åt missen. Ja, vi alla är ju bara människor, och senare i programmet bad Soraya Lavasani om ursäkt till tittarna för sin svordom.

Sno stilen från programledarna i TV4 Nyhetsmorgon – här köper du plaggen

Soraya Lavasani ber om ursäkt till tittarna

Soraya Lavasani bjuder dock på sig själv och delar med sig av missen på sina sociala medier samtidigt som hon än en gång ber om ursäkt.

”När en programledare blir en aningen irriterad över att hon ofta glömmer bort att en nyhetssändning ska påannonseras... FÖRLÅT för svordom i arla morgonstund och TACK Martin Järborg för att du räddar”, skriver hon intill en liten snutt av programmet.

Under publiceringen undrar en TV4-kollega vad det är som händer varje morgon klockan 07.30, varvid Soraya Lavasani svarar:

– Det är nyheter, jag glömmer alltid bort det och så blir jag så arg och irriterad och så gick det ut. Förlåt, förlåt, svarar TV4-programledaren.

Allt om nyhetsankarna på TV4 – från Ulrika Nilsson till Bengt Magnusson

Mest läst