Mikaela Spielberg, 24, är ett av regissören Steven Spielbergs sex barn – men garanterat det mest kända av dem. Mikaela har nämligen rönt stor uppmärksamhet sedan det kom fram att hon börjat spela in porrfilmer som hon tar betalt för.

I en intervju har 24-åringen konstaterat att hon ville hitta ett sätt att tjäna pengar på sin kropp, och samtidigt inte må dåligt.

– Jag blev riktigt trött på att inte kunna kapitalisera på min kropp, och ärligt talat, jag blev riktigt trött på att höra att jag skulle hata min kropp. Jag tröttnade också på att jobba dag till dag på ett sätt som inte var tillfredsställande för min själ. Jag vill göra den här typen av jobb, jag vill tillfredsställa andra människor men det känns bra att det är på ett sätt där jag inte känner mig utsatt för övergrepp, säger Mikaela Spielberg.

24-åringen säger till Daily Beast att hennes karriär i vuxenfilm har varit en del av hennes läkningsprocess, efter att ha kämpat med problem med depression, ångest och missbruk.

– Om jag inte hade jobbat på mig själv och på mina relationer, så hade jag varit död innan året var slut. Jag var hjärtekrossad, sårbar och det kändes som att min själ hade gått itu. Och jag dolde allt det med att dricka. Jag är inte så längre.

Mikaela Spielbergs fästman mer än dubbelt så gammal

Mikaela är förlovad med dartspelaren Chuck Pankow, 51, och det är också därför hon inte har sex med andra i sina sexfilmer.

– Jag vill inte göra något som inte är solo, för det skulle kännas som ett brott mot mina gränser och min relation med min partner, säger Mikaela Spielberg.

Vad pappa Steven Spielberg och mamma Kate Capshaw tycker om karriärvalet är lite otydligt – men Mikaela Spielberg menar att det viktigaste för dem är att hon inte utsätter sig för fara.

– Min säkerhet har alltid varit prioriteten för dem. Jag gör det här för att jag vill hedra min kropp på ett sätt som är lukrativt. Jag tror faktiskt att när de ser hur långt jag har kommit från den botten jag var på för 1,5 år sedan, så kommer de titta på detta och säga: ”Wow, vi har uppfostrat en riktigt självsäker ung kvinna”.

Läs mer:

Hugh Grants jobbiga upptäckt i karantän med svenska Anna: "Desperat"

Maria diskriminerades på jobbet: Jag var för snygg

Danska stjärnan kan ta över efter Johnny Depp