80-talsstjärnan Susie Päivärinta har gjort en imponerande comeback med systern Lili i årets säsong av Så mycket bättre på TV4.

En annan som var stor på 80-talet är Plura Jonsson, som hade sina största framgångar med bandet Eldkvarn under slutet av 80-talet.

Kanske är det för att de två har den tidsperioden gemensamt som Susie Päivärinta blir extra berörd av att höra Plura berätta om sina tunga år.

– Jag blev väldigt gripen av Plura och han historier efter som de kretsar mycket kring 80-talet och så. Det han gick igenom och hur berörd han blev av mycket. Så jag tycker att Plura berörde mig mycket där, säger Susie i en intervju med Hänt.

Hon fortsätter:

– Det var så tråkigt och fruktansvärt att höra att man har gått igenom ett decennium som ett svart hål. Att man liksom inte minns någonting knappt för att man typ var hög hela tiden. Det blev ju starkt för det måste vara fruktansvärt att gå igenom en sån sak.

Benjamin Ingrossos sorg över exet

Att Benjamin Ingrosso satt och grät under inspelningen på grund av exflickvännen Linnea, och deras uppbrott, det påverkar däremot inte Susie särskilt mycket alls.

– Sen är Benjamin så ung så för min del kan det bli lite så att det är en ungdomskärlek som gått i krasch, det har vi alla varit med om. Och det är ju jobbigt men det kanske inte berör mig fullt lika mycket. Inte för att vara elak, han är jättesöt och jätteduktig. Jag förstår att han har gått igenom en jobbig grej men det berörde inte just mig så mycket, säger Susie till Hänt.

Läs mer:

Lili och Susie bröt kontakten i flera år: "Blev rätt trötta"

Benjamin Ingrosso bekräftar nya romansen efter uppbrottet från Linnea

Carola i stor intervju om uppbrotten: Jag förstod inte att det skulle bli sju resor värre