Tareq Taylor och Renée Nyberg med sina barn.
5 svenska kändisbarn som gått i sina föräldrars fotspår
1:22

Efter reklamen: 5 svenska kändisbarn som gått i sina föräldrars fotspår

(1:22)

Slå på ljud

Tareq Taylor – Ellen Taylor

Kändiskocken Tareq Taylor har bara ett barn – dottern Ellen. Ellen har nu vuxit upp, och 2022 tog hon studenten, något pappa Tareq stolt visade upp på Instagram.

” Mitt hjärta spricker av stolthet och kärlek när jag ser på dig och vet hur hårt du har jobbat för att nå hela vägen fram. Du är och förblir mitt hjärta och jag längtar efter att få se hur du kommer att ta dig an alla de utmaningar som nu väntar dig. Älskar dig så otroligt mycket Ellen”, skrev Tareq Taylor i sin fina kärlekshyllning till dottern.

Tareq Taylor och Ellen.

Tareq Taylor och dottern Ellen Taylor i mars 2023.

Foto: Karin Törnblom/TT

Rickard Sjöberg – Lilly Sjöberg

TV4-programledaren Rickard Sjöberg har två döttrar från en tidigare relation, och när Postkodmiljonären-profilen var med och dansade i Let's dance var dottern Lilly Sjöberg i studion och hejade på. Rickard har också visat upp henne på Instagram, och då är det många som har reagerat på hur lika de två är.

Per Andersson om beslutet med exet – för barnens skull

Rickard Sjöberg och Lilly.

Rickard Sjöberg och dottern Lilly på Let's dance.

Foto: Karin Törnblom/TT

Renée Nyberg – Emma Nyberg

Innan Renée Nyberg träffade David Hellenius, som hon har en son med, fick hon två barn med en annan man. Dottern Emma Nyberg är utbildad psykolog, och följer ibland med sin mamma på vimmel – och är sin mamma upp i dagen.

Renée Nyberg och Emma Nyberg.

Renée Nyberg med dottern Emma 2021.

Foto: Karin Törnblom/TT

Henrik Larsson – Janelle Larsson

Att vara en framträdande sportprofil går i arv i familjen Larsson. Henrik Larsson är en av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna, och hans dotter Janelle Larsson är framträdande inom ryttarsport. Hon bor numera i Belgien där hon satsar hårt på sporten.

Allt du vill veta om svenska målvakten Zećira Mušović

– Jag älskar Sverige, men det finns så många möjligheter här som jag inte har hemma. Vill du tävla internationellt måste du resa tre dagar från Sverige bara för att komma fram till tävlingarna. Det tar på både ryttare och hästar. Här är allt mycket enklare, har Janelle berättat för sajten Hippson.

Henrik och Janelle Larsson.

Henrik och Janelle Larsson.

Foto: TT.

Christine Meltzer – Ida-Lova Lind

Populära humorskådespelaren Christine Meltzers dotter Ida-Lova har också sökt sig till rampljuset, men i stället för att skådespela som sin mamma så sjunger hon. Ida-Lova slog igenom med en version av Kents Utan dina andetag på Svenska hjältar-galan, och 2023 tävlade hon i Melodifestivalen.

Christine Meltzer och Ida-Lova Lind.

Christine Meltzer och hennes dotter Ida-Lova Lind.

Foto: TT.
Mest läst