Go' kväll på SVT.

SVT:s mysprogram Go' kväll är en tittarfavorit i vardagen, med 800 000 stadiga tittare i varje avsnitt.

Men de trogna tittarna blev besvikna när de plötsligt fick kolla på ett gammalt avsnitt av programmet under tisdagens sändning – SVT sände nämligen fel program.

Under programmet, som sänds tisdag till torsdag 18.45 på SVT1, lät kanalen rulla ett meddelande om att det blivit fel, och att de därför behövde sända ett gammalt avsnitt av programmet, med armbrytarmästaren Heidi Andersson.

"Vi sänder av tekniska skäl fel episod av Go' kväll. Vi beklagar detta och återkommer med information om dagens program" stod det i meddelandet på tv-skärmen.

De som valde att se programmet på SVT Play hade inte mer tur – de möttes av samma ofrivilliga repris och meddelande på skärmen.

Därför sände SVT fel avsnitt av Go' kväll

I slutet av programmet kunde SVT förklara vad det var som hade blivit fel med tisdagens Go' kväll - programmet hade nämligen kommit i kläm när det blivit problem med ”frusna länkar” mellan Umeå, där programmet spelas in, och huvudkontoret i Stockholm.

I ett muntligt meddelande efter programmet berättar en röst om det trista problemet. I stället skulle programmet komma att sändas på onsdagsmorgonen, och läggas ut på SVT Play.

– Vi beklagar givetvis det här. Rätt program sänds tidigt i morgon bitti, klockan 05.15 och kommer att finnas på SVT play redan lite senare under kvällen. Återigen beklagar vi det som har hänt, sa rösten i rutan.

Man lyfte också att träningsikonen Sofia Åhman – som under coronapandemin har uppmärksammats för sina bra hemmaträningspass som fått stor uppmärksamhet – skulle varit med i programmet, men att tittarna nu missar henne på bra träningstid. Åhman var dock med i tisdagens avsnitt av Fråga doktorn hälsa vilket kanske kunde väga upp missnöjet.

– Vi missade hela Sveriges träningskompis Sofia Åhman i det här programmet men i klockan 20.00 är hon med igen i ”Fråga doktorn” – en liten tröst redan om en halvtimme alltså.

Läs mer:

SVT-programledaren Inger Ljung Olsson om tiden efter hjärnblödningen

Carola i stor intervju om uppbrotten: Jag förstod inte att det skulle bli sju resor värre

Titiyo om kärleken till 15 år yngre Viktor: ”Står aldrig med ryggen emot”