Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tareq Taylors dotter Ellen Taylor har vuxit upp – här är hon idag

05 nov, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Tareq Taylors dotter Ellen Taylor har vuxit upp – här är hon idag
Tareq Taylors dotter Ellen medverkade i Sveriges yngsta mästerkock som 11-åring. Idag är hon betydligt äldre. Här är 18-åriga Ellen Taylor nu!
Annons
TV: Tareq Taylor är årets julvärd – se intervjun härBrand logo
TV: Tareq Taylor är årets julvärd – se intervjun här

Tareq Taylor har blivit hela Sveriges favoritkock, och under självaste julafton kommer vi att få se honom vara julvärd.

– Det är ett hedersuppdrag och känns otroligt stort, sa han till SVT när kanalen bekräftat vem som fått äran att vara årets julvärd i rutan.

Karriären fortsätter att blomstra, men i privatlivet är det annat. I september i år blev det känt att Tareq och hustrun Kristina Taylor beslutat sig för att skilja sig, efter 26 år som gifta. Månaden innan skrev han sig på en annan adress än parets gemensamma bostad, och ett par veckor senare lämnade Tareq och Kristina in en gemensam skilsmässoansökan.

Annons

Tareq Taylors dotter Ellens medverkan i Sveriges yngsta mästerkock

Tareq och Kristina har dottern Ellen Taylor tillsammans, och i en intervju med Femina förra året berättade han om familjens stöd under motgångarna som kom med coronapandemin.

– Jag har världens finaste familj, världens bästa dotter och fru, som har varit med och stöttat och hjälpt mig, sa han då.

ellen taylor i sveriges yngsta mästerkock
Ellen Taylor är en fena i köket, precis som sin pappa. I Sveriges yngsta mästerkock 2015 hamnade hon på en tredje plats.

Ellen Taylor har precis som Tareq synts i tv – i samma sammanhang som sin pappa. Hon har också lagat mat på bästa sändningstid. 2015 medverkade Ellen Taylor i Sveriges yngsta mästerkock, där hon till slut landade på tredje plats i tävlingen.

Annons

De som hade koll på programmet minns Ellen som 11-åring. Men idag är hon betydligt äldre. I september i år fyllde hon 18!

Ellen har hängt med sin pappa på tillställningar och fotats på röda mattan.

dottern ellen taylor och tareq
Pappa och dotter på biopremiär!
Ellen taylor och tareq taylor
Och här fick dottern Ellen hänga med på gala.

Tareq Taylors brorsdotter Sunny Taylor

Och det är inte bara Tareq och Ellen som synts i tv i familjen. I Tareq Taylors matresa har vi fått se Tareqs pappa Seif och bror Zafer, där de besöker Jerusalem för att ta del av sin bakgrund och sina rötter.

Annons

Ellens kusin Sunny Taylor, dotter till Tareqs bror Zafer, medverkar just nu i TV4-programmet Idol, där hon är en av få som fortfarande är kvar i tävlingen.

Sunny Taylor i Idol 2021
Sunny Taylor i Idol 2021.
Se också: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Se också: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då
Annons