tusse är sjuk - halsen -
Tusse Chiza om nerverna inför Eurovision
2:55

Efter reklamen: Tusse Chiza om nerverna inför Eurovision

(2:55)

Slå på ljud

Om mindre än en månad ska Tousin ”Tusse” Chiza ställa sig på scenen i Rotterdam, Nederländerna, för att tävla i den första semifinalen av Eurovision. Dock har vår Mello-stjärna Tusse stött på patrull. Strax efter att han kammade hem årets tävling av Melodifestivalen – tappade han rösten.

Under alla intervjuer strax efter vinsten i Melodifestivalen, fick Tusse kämpa för att få ut orden. I SVT:s Morgonstudion bara dagar efter kunde Tusse knappt prata. Han harklade, rosslade och väste sig igenom fråga efter fråga, med gott mod.

Allt du vill veta om Tusse Chiza som tävlar i Melodifestivalen 2021

Tusse om kommande ingreppet hos läkaren

Trots att Tusses alla uppdrag som väntade efter Melodifestivalen blivit inställda, eftersom halsproblemen gjorde att han inte kunde sjunga känner han sig fortfarande inte bättre.

Nu avslöjar A million voices-artisten att han ska till läkaren för att utföra ett ingrepp, för att få närmare vetskap om vad det är som är fel.

”Tjena hörrni! Har haft lite problem med rösten ett tag nu och varit hos en fantastisk läkare för och kolla upp detta. Kommer i dagarna att göra ett mindre ingrepp där läkaren ska kolla lite närmre på vad detta kan bero på”, berättar Tusse nu på sina sociala medier.

Anton Ewald om relationen med tio år äldre hustrun Victoria Fajardo

Tusse åker hem till Dalarna – måste vila innan Eurovision

Tusse meddelar även att han på läkarens order ska ta det lugnt i sju dagar, och därför passar artisten på att åka tillbaka hem till Dalarna.

”Efter det är jag beordrad vila i en vecka och drar då hem till Dalarna och vilar. Gissa om jag kommer hinna med mycket skolarbete! Inget och oroa sig över men känner att jag behöver ha er med mig i det här.”

”Nu hoppas jag på det bästa och att jag kan vara pigg och utvilad till Rotterdam”

Foto: TT/Instagram

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
Mest läst