Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Ulrika Jonssons tårar efter 23 år yngre mannens ord

16 feb, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Svenska Ulrika Jonsson är en stor medieprofil i Storbritannien, och har nu medverkat i kärleksprogrammet Celebs go dating.
Efter tre dejter med 23 år yngre Jad fick Ulrika ett besked hon inte väntat sig – och bröt ihop i tårar.
”Ulrika är en älskvärd, vacker och ärlig kvinna”, hyllas svensken på sociala medier.
Annons
7 svenskar som är heta i HollywoodBrand logo
7 svenskar som är heta i Hollywood

Svenska Ulrika Jonsson förknippas i Sverige fortfarande mest med den omskrivna påstådda affären med Storbritanniens förbundskapten, svenska Sven-Göran Eriksson, i början av 2000-talet.

I Storbritannien, där Ulrika har bott sedan 12-årsåldern, har hon dock länge varit en omtyckt medieprofil, som både varit programledare för Eurovision song contest-uttagningar och Good morning Britain. Ulrika har en kolumn i The Sun, och har gjort sig känd för sin frispråkighet. Hon har fyra barn från tidigare relationer – 1990 gifte hon sig för första gången, med kameramannen John Turnbull, som hon fick sonen Camerona, idag 27, med. 21-åriga dottern Bo fick hon med expojkvännen Marcus Kempen, innan hon och Kempen gick skilda vägar 2000. 2003 gifte hon sig med Lance Gerrard-Wright, och de fick dottern Martha, idag 17, tillsammans. Yngsta sonen Malcolm, 13, har hon med tredje exmaken Brian Monet. Ulrika och Brian var gifta i 10 år innan de skilde sig 2019.

Annons

Därför letar Ulrika Jonsson nu kärleken på nytt, och har i sina The Sun-kolumner skrivit öppet om fördelen med att dejta yngre män. När hon nu medverkar i dejtingprogrammet Celebs go dating är det därför inte konstigt att det är 23 år yngre Jad som fallit henne i smaken.

Dejten gick inte som Ulrika Jonsson ville

Men efter tre dejter i programmet fick Ulrika ett besked hon varken väntat sig eller hoppats på – Jad vill inte dejta mer. Svensken bjöd med sin dejt på en minisemester, men fick ett nej i programmet, skriver MSN.

– Känner du att något saknas, undrade Jad i Celebs go dating, och fortsatte:

– Som en gnista mellan oss, om jag ska vara ärlig. Vi kommer bra överens som vänner men det känns som att vi blivit goda vänner och jag gillar det.

I programmet mötte Ulrika beskedet med ett neutralt uttryck, bara för att senare bryta ihop i tårar inför sin vän.

– Jag hade 100 procent tagit med honom på semestern. Jag kan inte låtsas som något annat.

Svenskens tårar gav upphov till många sympatier i sociala medier, och hon hyllades av tittarna.

”Ulrika är en älskvärd, vacker och ärlig kvinna. Jag hoppas hon träffar rätt person en dag.”

”Tycker så synd om Ulrika på Celebs go dating”, skriver en annan.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons