Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Zara Larsson sparkar anställd efter vikthån

15 mar, 2021 
AvJessica Rådne
Fotograftt
zara larsson
Zara Larsson sparkar sin creative director Ryder Ripps sedan det kommit fram att han skickat hånfulla sms kring stjärnans vikt till sin fästmö, artisten Azealia Banks. ”Som om det inte är jag som betalar hans räkningar?”, skriver Zara på Instagram.
Annons
10 saker du vill veta om Zara LarssonBrand logo
10 saker du vill veta om Zara Larsson

Ryder Ripps, 34, har fram tills nu fungerat som Zara Larssons, 23, creative director, på svenska även kallat konstnärlig ledare.

I helgen postade hans fästmö, artisten Azealia Banks, 29, ett gäng skärmdumpar från sms-konversationer som visar hur Ripps gjort narr av Zara Larssons vikt. Nu kommer konsekvenserna.

Hånar Zara Larssons armar

Ripps har av skärmdumparna att döma bland annat hakat upp sig på Zara Larssons armar. Han har kallat henne för ”Zara Armsson” och skrivit saker som ”Seriöst, jag tycker Z ska bli fetare. Och sluta försöka vara het. Hon är bara en fet bitch”.

Zara Larsson re-postade i helgen Azealia Banks skärmdumpar på sin egen Instagram story med orden:

"Säg inte att det är Azealia Banks som delar en konversation med min creative director Ryder som driver med mina armar. Som om det inte är jag som betalar hans räkningar?”

Annons

Del av en större problematik

Zara Larsson postar flera bilder på rad och skriver vidare att: ”Vad är det med min arm? Jag ser att folk kommenterar min vikt dagligen, men alltså du, Ryder Ripps?? På riktigt?”.

Hon poängterar att Ripps påhopp är del av en större problematik där människor gör sig lustiga över kvinnors kroppar. Att hon får massa kommentarer kring sina armar som är ”genetiskt större” är helt befängt menar hon och det ”börjar komma ikapp” henne.

Efterfrågar bra creative directors

”Detta är bara hur min kroppstyp är och människor påpekar det ständigt när det faktiskt är någonting jag inte ens kan påverka”, skriver Zara Larsson. Hon menar att hon heller inte vet hur hon ska bemöta folk som har synpunkter på hennes kropp.

Annons

”Jag är hälsosammare än på länge. Jag äter tre mål om dagen, jag är inte konstant kall, jag har energi och jag älskar faktiskt sättet på vilket min rumpa blir fetare”, skriver hon innan hon till avslutningsvis ställer frågan:

”Så känner någon till några bra creative directors”.

Ryder Ripps och Azealia Banks har inte kommenterat Zara Larssons svar på tal.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Annons