Artikeln innehåller reklamlänkar
Ge soffan vårkänsla med kuddar

Äntligen kan vi njuta av ljusa eftermiddagar och sol som strålar in genom fönstret. För att hjälpa våren lite på traven, så kan du lätt fräscha upp ditt vardagsrum med nya, ljusare kuddar till din soffa. Ett enkelt hack för att ge den nytt liv.

Färgglada kuddfodral

Vita, beige och ljust gula fodral ger alltid vårkänsla till ditt rum, men i år kan du även satsa på trendfärgerna grön och blått, i flera olika nyanser. Vi tipsar här om 15 fina och trendiga kuddfodral som finns i butik just nu:

1. Egg från Ceannis

Egg kuddfodral

Ett kuddfodral med snygg textur från Ceannis. Ljusar upp i soffan och är enkel att matcha med andra kuddfodral. Här kan du köpa det (länk till RoyalDesign)

2. Paolo från Linum

Lavendellila soffkudde

Ett mjukt kuddfodral i sammet, från Linum. Trendig lavendelfärg som ger vår och sommarkänsla till din soffa. Här kan du köpa det (länk till Åhlens)

3. Thyme från Broste Copenhagen

Linnekudde från Broste Copenhagen

Den här kudden från Broste Copenhagen är tillverkad i stentvättat linne och har en ljuvligt gul färg, nästan dammigt gul. Här kan du köpa den (länk till butik)

4. Fodral i lammskinn från Bloomingville

Kuddfodral i ull

En underbar kudde som alla kommer vilja gosa med. Den är gjord av tibetanskt lammskinn och kommer från Bloomingville. Här kan du köpa den (länk till Rum21)

5. 3D-blommor från H&M Home

kuddfodral med 3d-blommor

Ett kuddfodral med vackra chiffongblommor från H&M Home. Ger liv till soffan och blommor får oss att drömma om sommaren. Här kan du köpa den (länk till butik)

6. Velvet från Ceannis

Rosa kuddfodral från Ceannis

En stor mjuk kudde från Ceannis i en härligt rosa nyans. Funkar perfekt för att få ut mörka vintern och ge rummet en ljusare känsla. Här kan du köpa den (länk till RoyalDesign)

7. Strukturmönstrat från H&M Home

Grönt kuddfodral

Den här härligt gröna nyansen från H&M Home får oss att tänka på en sommaräng. Grönt är dessutom en av vårens starkaste färgtrender! Här kan du köpa den (länk till butik)

8. Midsummer från Linum

Blommit kuddfodral från Linum

Gillar du mönster så är den här blommiga kudden från Linum perfekt med klassiska vårblommor mot den ljuslila bakgrunden. Här kan du köpa den (länk till Åhlens)

9. Blockfärgat från H&M Home

Kuddfodral från HM Home

Ett härligt kuddfodral i ljusa nyanser från H&M Home. Tillverkad i vävd bomullskvalitet. Här kan du köpa det (länk till butik)

10. Zelda från Åhléns

sammets kudde rosa till soffa

En vacker rektangulär kudde från Åhléns i rosa sammet. Diskret mönster av snäckor får tankarna till sommar och sol. Här kan du köpa det (länk till Åhlens)

11. Rund kudde från H&M Home

Gul kudde i sammet

Längtar du efter solens strålar? Ta in dem i vardagsrummet med den här härligt gula, runda kudden från H&M Home, i sammet. Med en stor, klädd knapp i mitten. Här kan du köpa den (länk till butik)

12. Gaya från Chhatwal & Jonsson

Grön kudde till soffam

Ett stilrent kuddfodral med vågigt mönster, från Chhatwal & Jonsson. Fodralet har tryckts för han enligt en indisk metod. Här kan du köpa det (länk till Rum21)

13. Collect från &Tradition

Ljust beige kudde

Ljusa upp ditt vardagsrum med denna vackra kudden från &Tradition som är snyggt ”dipp-dyed”. Här kan du köpa den (länk till Rum21)

14. Kudde från Granit

Grå kudde från Granit

En enkel ljusgrå kudde, för dig som inte gillar färg. Kudden är tillverkad i 70 procent linne och 30 procent ekologiskt bomull. Här kan du köpa den (länk till butik)

15. Flower Power från Nadja Wedin Design

Blommönster på soffkudde

Nadja Wedin Design gör kuddfodral i härliga mönster och med inspiration från naturen. Vill du ge din soffa en riktig färgklick är den här perfekt. Här kan du köpa den (länk till RoyalDesign)

LÄS MER:

Vi tipsar: Snygga utemöbler till balkongen

Fina sängkläder i vårens trendigaste färger

Mest läst