Sveriges Mästerkock-vinnaren Tess: ”Jättestor skillnad”

22 apr, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTv4.
Tess Medina i Sveriges Mästerkock 2024.
Hon har vunnit Sveriges Mästerkock 2024 och har en strålande karriär framför sig.
Femina checkar läget med Tess Medina om framtiden, kärleken och ekonomin!
Annons
3 ögonblick vi minns från Kockarnas kampBrand logo
3 ögonblick vi minns från Kockarnas kamp

Sinnesstämning:

– Den är väldigt bra just nu. Jag har aldrig mått bättre faktiskt. Jag tror att det har mycket att göra med att man inte går sitt kontor varje dag. Det gör jättestor skillnad att kunna fokusera på det man tycker är roligt. Det är klart att livet inte alltid är kul, men om man gör det man mår bra av så tror jag att allt annat omkring faller på plats mycket lättare.

Kärlekslivet:

– Väldigt oklart, haha. Jag är singel, men jag dejtar en kille som är yngre än mig, och vi vet fortfarande inte riktigt var vi står.

Ekonomin:

– Oj, just nu när vi pratar så är vi inte på topp. Men jag har ju vunnit pengar, som jag ju ska få. Så det kommer bli bättre!

Klädstil:

– Där är jag rätt förvirrad generellt. Jag gillar att hålla det enkelt, att man bara slänger på sig något. Jag sminkar mig inte särskilt mycket heller. Men jag har funderat på att ta hjälp av stylist för att få till en liten capsule warderobe, så jag har kläder för event och så. Men jag har ganska tidlös stil, det är blåjeans och en randig tröja. Jag älskar vintage också, säger Tess Medina.

Framtidsplanerna:

– Det är väldigt mycket nu, det är svårt att planera. Jag är vanligtvis en väldigt planerande person, men jag tror bara att jag har släppt det lite, också för att jag mår bättre rent mentalt. Allt löser sig.

Sveriges Mästerkock VIP - se alla deltagareBrand logo
Sveriges Mästerkock VIP - se alla deltagare
Annons