Trendar: InredningMat och dryckResor

6 briljanta köksprylar du inte visste att du behövde

03 jan, 2019 
AvMalin Perlheden
Smarta köksuppfinningar är bland det bästa vi vet! Det sparar tid och gör matlagningen enklare, snabbare och roligare. Här är sex favoriter i vår shop!
Annons

Vem hade kunnat leva utan sin potatisskalare, mikrovågsugn eller skärbräda? Det är först när vi tappar bort de små sakerna som vi tar för självklara som vi inser hur krångliga vardagliga uppgifter blir utan dem.

Samma sak är det med dessa smarta prylar som vår inköpare har kommit över – när du väl fått in dem i ditt kök kommer du att undra hur du klarade dig utan dem! Här är våra sex favoriter.

1. Självgående visp

Glöm allt om att stå och röra i såsen – den självgående vispen tar hand om tråkgörat så att du kan ägna dig åt annat.

2. Fiffigt durkslag

Vad sägs om ett durkslag som går att fästa på alla kastruller och stekpannor? Smidigt, enkelt och sparar massor av plats i skåpen!

3. Doseringstratt

Glöm allt om spill och kladd när du gör bakverk eller fina uppläggningar. Doseringstratten Jonas of Sweden gör det busenkelt att portionera perfekt och kontrollerat. Rymmer 0,5 liter.

4. Keramisk multistekpanna

Försöker du dra ner på fettet när du lagar mat? Här är den enklaste lösningen! Den keramiska non-stick multistekpannan kräver inget fett för ett lyckat resultat!

5. Springform med handtag

Nu är det enklare än någonsin att ta med kakan till festen! Med det här setet kan du lätt och smidigt transportera din kaka utan att riskera att den blir kantstött!

6. Perfekt rulltårta – varje gång

Nu kan du baka en egen rulltårta som är lika perfekt som den du köper på konditoriet! Med silikonbakmattan och tillhörande spatel är det i princip omöjligt att misslyckas.

Annons