Happy young couple celebrating Valentine's Day at home

1. Tappa upp ett bad åt din partner, tänd ljus och gå all in med rosblad. Funkar lika bra i duschen, ett ros-regn helt enkelt.

2. Gå in på Youtube och lär dig en ny typ av massage – och lyxa till det med en härlig massageolja.

3. Gåvor funkar alltid! Fråga bästa kompisen om tips på present eller upplevelse. Glöm inte, det är tanken bakom som räknas.

4. Köp en bok på ett ämne din partner gillar, och läs den du med. Bokklubb i relationen helt enkelt.

5. Dubbeldatens återkomst! Vi törstar efter kvalitetstid mer än någonsin, kanske inte alltid med varandra - utan med andra. Kör en digital cookalong på video och skicka över recept på varsin rätt dagarna innan.

6. Beach night i vardagsrummet. När en resa till sol och värme känns lika komplicerat som att åka till månen, har ni beachen närmare än ni tror. Fram med handduken, strandoutfiten, fisktacos och en paraplydrink.

Så överraskar du din partner inför Alla hjärtans dag

7. Lottringens revival. Köp hem en lottring (en google-sökning bort) och gör en numrerad prislista. Vi lovar garanterad succé på denna. Förslag på priser: massage, sovmorgon och your wish is my comand.

8. Vad är din partner stressad för? Hur kan du underlätta med det som är relevant just nu? Om du inte har koll – fråga!

9. Överraska med att allt är planerat.Det handlar mer om tanken än att det behöver vara superlyxigt. En lapp på morgonen innan Alla hjärtans dag som säger att du har morgondagen fixad är bästa starten.

10. Preppa med papper, penna och en mysig musiklista. Skriv kärleksbrev och inkludera tre saker ni uppskattar med varandra. Hur gulligt?

11. Walk down the memory lane. Ta fram era gemensamma fotoalbum eller skapa ett nytt. Bläddra igenom tillsammans och bekräfta din partner till bilderna.

Källa: Coupleness.

Läs mer:

Så tar du hand om din coronakrisande relation – Gift vid första ögonkastet-psykologen Linn Heeds tips

Kända paren som gästar Tillsammans med Strömstedts

Nicole Nordins avslöjande om relationen med Peter Foppa Forsberg

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: