Trendar: InredningMat och dryckResor

Hon gör om kändisarnas outfits – får alla att skratta

15 feb, 2023 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
Det behöver inte kosta mycket att härma kändisarnas spektakulära outfits – i alla fall inte om man gör det med glimten i ögat.
Riley, en tjej från Australien, får alla att skratta med sina humoristiska versioner av kändisarnas dyra kläder på röda mattan.
Se hennes bästa skapelser här!
Annons
Se ABBA-medlemmarna då och nuBrand logo
Se ABBA-medlemmarna då och nu

Att återskapa stjärnornas dyra klänningar och scenkreationer måste kosta mycket i både tid och pengar – eller? Det beror lite på hur man gör det.

Australiska Riley visar att det går att återskapa kändisarnas looks på olika sätt. Med hennes smarta tolkningar av både snygga och mer extrema outfits får hon många att skratta på Instagram. Inför sina drygt 130 000 följare visar hon nämligen hur hon härmar olika kändisars outfits och frisyrer, ofta med föremål som de flesta har hemma – och till och med mat.

Här är några av våra favoriter från hennes roliga konto – spana in Rileys komiska versioner här!

Kastrullhatt

Hur stor skillnad är det på en bucket hat i silver och en vanlig kastrull? Inte jättestor skillnad visar det sig.

Annons

Frisyr eller grönsak?

Många höjde nog på ögonbrynen när rapparen Nicki Minaj först dök upp med den här frisyren, och Riley sätter fingret på det alla tänker – att det ser ut som att hon har grönsaker på huvudet.

En kokt med bröd, tack

Zendayas kostym är kanske inte så extrem, men färgerna får en helt klart att tänka på en korv med bröd, eller varför inte ketchup och senap?

Smaskig våffla

Emma Stone dök upp på röda mattan i en glamouröst utsmyckad klänning på röda mattan, men looken för helt klart tankarna till en gräddad våffla, något Riley tog till vara på.

Kläder eller tvätthög?

Rihanna är känd för sina spektakulära klänningar och outfits på röda mattan och galor. Hon är snygg i allt, men det går inte att komma ifrån att den voluminösa klänningen kan misstas för en hög med tyg.

Klänningen du ser på hemsidan vs den du får hem

Annons