För två veckor sedan välkomnade programledaren Jessica Almenäs sin tredje son – pappan är pojkvännen tillika handbollsproffset Patrik Fahlgren. Jessica Almenäs la då upp den första bilden på sonen iklädd en ljusblå filt på Instagram, med texten: ”En ny liten världsmedborgare säger hej”.

 

En ny liten världsmedborgare säger hej 👋🏻👶🏼 #bebis #newborn #nyföding #hejtillpubliken

Ett inlägg delat av Jessica Almenäs (@jessicaalmenas)

Under sina första två veckor i livet fick han heta kort och gott ”lillebror” medan Jessica och Patrik funderade på rätt namn.

”Ni är många som undrar vad han heter. Eller ska heta. Han har inget namn än. Vi känner på några olika, men jag tror jag väntar med att avslöja det tills vi har bestämt oss”, skrev hon förra veckan i sin blogg.

Men nu har paret alltså bestämt sig, avslöjar Jessica i en ny Instagram-post.

Läs även: Babylycka för Jessica Almenäs!

I bloggen berättar hon att sonens fullständiga namn blir Sam Erik Nicolai Almenäs-Fahlgren, med tilltalsnamnet Sam.

”Det är inte helt enkelt med pojknamn, innan han föddes hade vi en lista på säkert 20 namn och inget kändes mer aktuellt än något annat. Men så kom han ut och det är faktiskt ingen myt att man ’ser’ på barnet vad hen heter. Vår lilla kille är definitivt en Sam”, skriver hon.

Läs även: Här är de trendigaste babynamnen just nu: flicknamn & pojknamn

Namnet Erik förekommer på båda sidor av släkten. Det är Patriks andranamn och ett släktnamn från hans sida av familjen. Dessutom hette Jessicas farfar Erik, så namnet kändes passande för båda föräldrarna.

”Nicolai tyckte vi bara var fint. Och så får man ju sen första juli heta dubbelnamn igen så Almenäs-Fahlgren fick det bli för rättvisans skull, haha”, skriver Jessica.

Kom i toppform hemma – med ett gummiband

Ett gummiband är det perfekta träningsredskapet som du kan ha med dig överallt och träna hela kroppen med – på den nivå som passar dig!

Läs mer och beställ direkt från här!

Läs även:

Ebba von Sydow om sonens namn: ”Finns knappt med i namnstatistiken”

Detta ska Fredrik Reinfeldts dotter heta

Sarah Dawn Finer om nyfödda dotterns namn

Jessica Almenäs ryter ifrån: ”Jag vet vad som är bäst för mig och mitt barn”

Så vet du om ditt namn matchar ditt utseende

Nya regler: Detta behöver du veta när du ska namnge ditt barn