Trendar: InredningMat och dryckResor

Läraren erkänner: Det här är mina favoritelever

13 mar, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT, Tiktok.
Har lärare favoritelever?
Svaret är ja, erkänner läraren Logan Hudak, och berättar vilken typ av elev som är hennes favoriter.
”Du verkar vara en fantastisk lärare”, skriver en person.
Annons
5 impopulära yrken - trots höga lönerBrand logo
5 impopulära yrken - trots höga löner

Vissa lärare hävdar kanske att de inte har några favoritelever utan tycker om alla elever lika mycket – men amerikanska läraren Logan Hudak vågar sticka ut hakan och erkänna att hon visst har elever hon tycker om mer i klassen.

I en video på Tiktok berättar läraren att hon har favoritelever, och även om hon inte vill prata för alla lärare då folk är olika, så tror hon att andra lärare också har det.

– Har vi favoriter? Ja. Vi säger att jag tar ett steg tillbaka och frågar dig om du har en favoritlärare, eller om jag frågar om du tycker om alla dina lärare lika mycket? Varenda en av er skulle säga ”Ja, jag har en favoritlärare och nej, jag tycker inte om alla mina lärare lika mycket”. På samma sätt som du känner så, så känner vi också så.

Annons

Logan konstaterar att hon som lärare såklart bryr sig om alla sina elever och vill deras bästa, men att hon ändå kan ha favoriter i gruppen.

Läraren: Den här eleven är min favorit

Däremot inte sagt att lärarens favoritelev är det barnet som är mest populärt i klassen och favoriten hos sina klasskamrater – snarare kan det vara tvärtom.

– Det ni måste förstå är att det inte är barnet du tror att det är. Vanligtvis är vår favoritelev barnet som behöver mest kärlek, erkänner Logan Hudak i Tiktok-klippet, som också plockats upp av The Sun.

Videoklippet har gillats över 300 000 gånger och bland de närmare 1000 kommentarerna är det många som hyllar läraren för hennes ärlighet.

”Min lärares favoritelev är definitivt personen jag tror att det är”, gissar en person.

”Du verkar vara en fantastisk lärare”, hyllar en annan.

”Min mamma är lärare och det här är väldigt sant”, skriver en tredje.

Annons