Trendar: InredningMat och dryckResor

Mammans galgar förvirrar – då visar hon smarta julknepet

16 dec, 2022 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
Vad kan man egentligen behöva en hel hög vita plastgalgar till i juletider?
Det vet kreativa mamman Jeanne Cherry.
Här visar ett otroligt jultips med det vanliga föremålet – som får alla att häpna.
Annons
Video: Så fixar du sista minuten julklapparnaBrand logo
Video: Så fixar du sista minuten julklapparna

Det kan gå att bygga otroliga saker av vanliga hushållsföremål om man bara är lite kreativ och har lite tålamod. Både kreativitet och tålamod har Jeanne Cherry, och när hon sätter igång är resultatet häpnadsväckande.

Den amerikanska mamman har en Youtube-kanal där hon delar med sig av olika pysselknep och annat man kan ha nytta av – och en video sticker ut från mängden. I en video som har setts nästan två miljoner gånger säger Jeanne Cherry att tittarna behöver många vita plastgalgar, ett gäng buntband och kanske lite glitter eller en ljusslinga. Man blir minst sagt fundersam på vad man kan göra med de sakerna tillsammans, men Jeannes smarta knep får alla att tappa hakan, för resultatet blir fenomenalt!

Annons

Smarta tipset för fint julpynt

För att bygga en fin juldekoration att hänga på väggen, husväggen utomhus eller ge bort så behöver du 16 platsgalgar och ganska stor arbetsyta, exempelvis på vardagsrumsgolvet. Börja med att ta två galgar och lägga dem med långsidorna mot varandra. Gör så med fyra galgpar, och placera dem sedan som en stjärna, som på bilden nedan.

När du gjort det så tar du de åtta galgarna du har kvar och gör samma sak igen i ett nytt lager, men placera dem så att de fyller tomrummen mellan paren i bottenlagret. Ser det ut som på bilden? Då är det dags för nästa steg.

Annons

Nu kommer buntbanden med i leken – sätt dem runt galgarna i det undre lagret, och fånga upp hängarna i det övre lagret. Fäst sedan buntbanden, men inte för hårt, då du kan behöva utrymme att finjustera. Avsluta med att fästa galgarna med buntband i mitten, och sedan dra åt dem så att det ser bra ut överallt. Toppa med lite luciaglitter eller en ljusslinga för extra flärd!

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Källa: Newsner.

Så här snyggt blir slutresultatet.
Annons
Se också: 4 juliga scener vi minns från julfilmerBrand logo
Se också: 4 juliga scener vi minns från julfilmer
Annons