Det var i måndags som hertigen och hertiginnan av Sussex, Meghan Markle och prins Harry, blev föräldrar för första gången. Det brittiska hertigparet fick en liten son, som två dagar efter födseln visades upp för omvärlden inför den samlade pressen på Windsor Castle utanför London.

Meghan Markle föräldrar

Bild: TT

Meghan och Harry gifte sig den 19 maj förra året i St George’s Chapel i Wondsor Castle, en plats där flera brittiska kungabröllop har tidigare ägt rum.

Nästan exakt ett år senare kom deras förstfödda son, som föddes på måndagsmorgonen 6 maj. Han vägde strax över 3 kilo – och namnet på Baby Sussex blev Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Meghans omtalade halsband

Meghan är en stor modeikon världen över och har inspirerat många med sina gravidkläder och looks under året. Men ett halsband har fått extra mycket uppmärksamhet, ett halsband som är kopplat till nya sonen Archie.

Meghan Markle halsband

Bild: TT

Halsbandet är ett bokstavshalsband med ordet ”mommy” – ett perfekt halsband att ge bort till en nybliven, eller blivande, mamma!

Mommy necklace

Just detta halsband som Meghan bär är designat av den amerikanska smyckesdesignern Jennifer Mayer. (reklamlänk från Apprl) Halsbandet är i 18-karat guld och  kostar strax under 9 000 kronor.

Här kan du köpa ett mamma-halsband och berlocker:

Mamma halsband

Exklusivt halsband som Meghan har, från Jennifer Mayer. Här hittar du det (reklamlänk från Apprl).

Berlock mom

Berlock i äkta silver med texten ”mom”, från Pandora. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Berlock. best mommy

Berlock från Thomas Sabo med texten ”best mom”. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

Läs mer:

Därför blir Harry och Meghans son inte prins

Prins Harrys första ord om förlossningen: ”Jag är så stolt över min fru”

Bild: TT

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: