Optisk illusion
Så vet du att du är en extrovert introvert - 5 tecken
1:02

Efter reklamen: Så vet du att du är en extrovert introvert - 5 tecken

(1:02)

Slå på ljud

En optisk illusion, det vill säga en bild som går att uppfatta på olika sätt, kan röra ihop det för vem som helst! På TikTok har fenomenet blivit mycket populärt – och särskilt de illusioner som kan avslöja någonting om betraktaren.

TikTok-profilen Mia Yilin delar flitigt bilder som går att se på olika vis och avslöjar vad de olika tolkningarna kan betyda. En bild som har förbryllat tiotusentals personer är en målning av en person som åker skridskor i månljuset. Personen står mitt i en skogsglänta – eller vänta, är det egentligen ett publikhav som omger skridskoisen?

Därför är trosskydd och bindor mönstrade – dolda anledningen

Det avslöjar skridskobilden om din personlighet

Vad du först ser på bilden säga någonting om hur du är som person, enligt Mia Yilin. Vid en närmare åskådning av bilden går det naturligtvis att se båda alternativen, så ditt första intryck är vad som spelar roll.

Mia Yilin TikTok

Om du först ser en skog

Om du först ser en skog betyder det enligt Mia Yilin att du är lite blyg och tillbakadragen. Hon menar att du till och med kan uppfattas som en ganska kall person, när folk träffar dig för första gången.

– Din största svaghet är att tala inför en publik, men när du bara umgås med din familj eller med nära vänner så blir du väldigt bekväm.

När du väl är i ett sammanhang som känns tryggt så är du emellertid bra på att visa både din humor och värme, berättar Mia.

Relationsexperten: De här emojisarna ska du aldrig skicka till någon du dejtar

– Faktum är att när du väl tycker om någon så skulle du göra vad som helst för att göra personen lycklig. Du kan bli upprörd när folk inte visar dig samma tillgivenhet, men det stoppar inte dig från att anstränga dig för deras skull.

Om du först ser en hurrande publik

Om du däremot först ser en publik ge sitt bifall till skridskoåkaren så hävdar Mia Yilin att du är ett socialt geni.

– Om du först såg folkmassan, min vän, så är du en riktigt social person. Folk förundras över din förmåga att skaffa vänner och knyta nya kontakter, säger Mia och fortsätter:

– Ibland har du svårt att lita på folk och kan undra huruvida folk är din vän för att de vill ha någonting. Men i slutändan så väljer du alltid att se saker från den ljusa sidan. Många är avundsjuka på din karisma och charm, men det tar du lätt på – och försöker bara hjälpa så många som möjligt.

Folk inser nu hur kulspetspennor fungerar på riktigt – och är chockade

Så, vad ser du på bilden? Är skridskoåkaren omgiven av träd eller ett publikhav?

Källa: Indiatimes

Mest läst