Trendar: InredningMat och dryckResor

Så påverkas ditt liv av den rosa supermånen

26 apr, 2021 
AvAino Oxblod
Fotograftt.
Kvinna framför fullmåne.
Natten till tisdag stod den rosa supermånen på himlen, aprils fullmåne.
Men enligt astrologin är månen inte bara fin att kolla på – aprils rosa supermåne i Skorpionen kan nämligen påverka ditt liv.
Här är allt du behöver veta!
Annons
Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Många klev upp tidigt på tisdagsmorgonen för att kolla in den omtalade rosa supermånen. Sitt flärdfulla namn till trots så var månen inte alls rosa, utan bara extra stor på grund av hur månen och jorden ligger i förhållande till varandra.

Men den rosa fullmånen är inte bara ett intressant rymdfenomen – om man tror på astrologi så står den rosa supermånen i Skorpionens tecken. Månen kan påverka ens vardagsliv på olika sätt, beroende på vilket stjärntecken man har, skriver Women's health magazine. Eftersom det är just en superfullmåne så har månen också större inverkan än vanligt, menar man.

De påverkas mest av den rosa supermånen

Fullmånen i Skorpionen är fullspäckad av olika saker. Månen är kopplad till Uranus, vilket gör att man kan vilja hitta på något annorlunda än den vanliga vardagslunken. Du kan komma vilja bränna en arbetsdag på att bara sitta och onlineshoppa i stället, eller stoppa isbitar i ditt rödvin – helt enkelt bara för att du kan.

Annons

Månen påverkar också så att man kan vilja kommunicera mer än vanligt. Om du kan – sätt dig ner och snacka med någon i soffan, dela idéer och snacka helt utan filter.

Eftersom fullmånen står i Skorpionen, så är den också laddad med sexuell energi, eftersom Skorpionen är ett väldigt sexuellt stjärntecken. Ta tag i din partner, plocka fram de snygga underkläderna och låt stunden bestämma.

Fullmånen kommer helt enkelt påverka hur du tar dig an livet den kommande tiden.

Fullmånen i Skorpionen påverkar alla stjärntecken, men är man Skorpion eller Oxe så kommer man känna av det extra mycket.

Annons