Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: InredningMat och dryckResor

Så väljer du PERFEKT storlek på dina vantar

02 nov, 2017 
AvFemina
Aldrig mer stramande eller för slappt sittande vantar!
Annons

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop (reklamlänk). Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Vintern är på ingång och när temperaturerna kryper neråt är det viktigt att klä sig ordentligt. Kanske har du redan tagit fram vinterjackan och mössan och dragit mössan över huvudet.

Minst lika viktigt är det att hålla händerna varma, för visst finns det knappast något värre än iskalla och ömmande fingrar när man ger sig ut?

Att hitta rätt storlek på sina vintervantar kan dock vara lite knivigt, men det finns ett enkelt knep som löser det! Det här är användbart Speciellt för dig som handlar online och inte har möjlighet att testa vantarna i affären.

Här ska du mäta

Du mäter helt enkelt omkretsen runt handen över knogarna där din hand är som bredast. det centimetertal du får fram matchar du sedan med storleksmodellerna för dam.

 

Centimeter     Storlek
16,2                      6,5

17,5                       7

18,7                      7,5

20                         8

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons