Trendar: InredningMat och dryckResor

Stina Wollter pausar från sin Instagram

11 maj, 2020 
AvLovisa Svedlund
Konstnären och författaren Stina Wollter pausar från sin omtyckta profil på Instagram. ”Annars klarar jag det inte”, skriver hon i ett inlägg.
Annons

Konstnären och författaren Stina Wollter ska dra ner på inläggen på sin populära Instagramprofil. Anledningen är att hon behöver ro för att fokusera på sin bok, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

”Jag säger rakt ut i mörkret att Stina nu måste du pausa lite”, skriver Stina Wollter i ett inlägg på sin populära Instagramprofil.

Hon skriver i inlägget:

”Jag stänger inte ner det- jag bara drar ner lite på närvaron. För att dra upp den med mig. Annars klarar jag det inte.”

”Måste pausa lite”

Stina Wollter skriver i inlägget att hon vaknat på natten och börjat tänka på hur hon ska svara på ett av alla personliga meddelanden som privatpersoner skickat till henne på Instagram. Även i sitt Sommar i P1 berättade Stina Wollter att många skriver till henne för att be om stöd och hjälp med svåra saker i livet – och nu behöver hon pausa lite från frågorna och berättelserna, skriver hon i Instagraminlägget:

Annons

”Jag säger rakt ut i mörkret att Stina nu måste du pausa lite. Min hjärna svarar att tack snälla jag behöver mer av dej för att kunna skriva den här boken du håller på med. Jag behöver dina tankar, du hackar sönder dom hela tiden. Det här funkar inte, gumman. Det är inte att skriva poster, ge form åt dagens betraktelser och reaktioner på världen som omger oss som är grejen- utan det som händer sen, runtom.”

Stina Wollter skriver ny bok

Tidigare har Stina Wollter bland annat skrivit boken Kring denna kropp (2018). Och snart kommer den nya boken som hon nu ska fokusera på, berättar hon i Instagraminlägget.

”Jag stänger till lite om butiken som heter Stina. Lite snålare öppettider helt enkelt. Det ska bli en bok och nu behöver tankarna stanna hos mig för att de ska kunna bli era, snart snart!”

Samtidigt som Wollter meddelar om beslutet att dra ner på närvaron på Instagram skriver hon också att hon älskar sitt konto, sina följare och diskussionerna som pågår där.

Här kan du läsa Stina Wollters inlägg på Instagram:

Foto: TT

LÄS MER: 

Annons