Trendar: InredningMat och dryckResor

Tvåbarnsmamman gör succé – härmar modellernas bilder

10 okt, 2022 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
Laura Belbin är tvåbarnsmamman som gör succé med sitt Instagramkonto ”Knee deep in life”.
Inför över en halv miljon följare härmar hon kändisars och modellers bilder på ett humoristiskt sätt, som får många att börja skratta.
Spana in hennes maxade bilder här!
Annons
Komikern Celeste Barber driver med kändisarnas InstagramvideorBrand logo
Komikern Celeste Barber driver med kändisarnas Instagramvideor

När Laura Belbin började härma modellers ofta onaturliga eller speciella sociala medier-bilder på sitt eget Instagram-konto hade hon nog inte räknat med vilken succé det skulle bli. I dag har tvåbarnsmamman över en halv miljon följare på Instagram, och har dessutom släppt två böcker.

Laura hyllas av många för hur hon bjussar på sig själv och med glimten i ögat härmar avklädda bilder eller outfits som modeller eller andra stjärnor lagt ut på sociala medier. Laura gör sina egna versioner av kändisarnas ofta redigerade och välkomponerade bilder med mycket retuschering, där hon i stället visar en mindre glamourös sida av vardagen.

Annons

Precis somCeleste Barber, som också blivit känd komiker genom sina parodier på avklädda kändisar, hyllas Laura för att hon visar hur folk ser ut mest. Många kan känna att kändisarna med sina till synes ”perfekta” kroppar är svåra att relatera till – medan Laura och Celeste är desto lättare att relatera till om man har fött barn och har ett stressigt familjeliv.

Laura härmar kändisarna

Vi har samlat några av Lauras bilder här – vilken tycker du är roligast?

Annons
Annons
Annons
Annons