Trendar: InredningMat och dryckResor

Vad du ser på bilden kan avslöja din personlighetstyp

24 nov, 2022 
AvStina Meyerson
FotografTikTok/Mia_Yilin
Optisk illusion
Sträcker sig en bro över vattnet eller flyter en rad med skepp på havet? Vad du först ser kan säga någonting om hur du är som person!
Annons
Vardagsproblemen du känner igen som introvertBrand logo
Vardagsproblemen du känner igen som introvert

Optiska illusioner har slagit igenom viralt och blivit en stor trend på sociala medier. Framförallt på TikTok fascineras tusentals över fenomenet, som innebär att det går att tolka en och samma bild på vitt skilda sätt.

TikTok-profilen Mia Yilin delar ofta med sig av optiska illusioner och menar även att de olika tolkningarna av bilderna kan ha betydelse. Enligt Mia kan ens första intryck av en optisk illusion ha en djupare mening och avslöja din inställning till livet.

En bild som har uppmärksammats är en målning som föreställer ett hav. Över vattnet sträcker sig en bro, eller är det i själva verket en rad med skepp? I kommentarsfältet delar tittarna med sig av vad de ser – och uppfattningarna varierar mycket!

Vad ser du på bilden? Det avslöjar havsbilden om dig

TikTok optisk illusion

Vad du först ser på havsbilden kan avslöja vilken personlighetstyp du har, menar Mia Yilin. Om du betraktar bilden noga kan du säkerligen se att båda alternativen är möjliga, men det är vad du först ser som kan säga någonting om dig. Enligt TikTok-profilen kan din uppfattning visa på hur du också upplever annat i ditt liv.

Annons

– Om du först såg bron så betyder det att du ibland vill fly vardagslivet och istället upptäcka världen. Du är väldigt äventyrslysten och är alltid peppad på att hitta på roliga saker, menar Mia.

Eftersom du är en nyfiken och energisk person är du också omtyckt i din umgängeskrets och har många vänner, hävdar hon.

– Du är verkligen festens mittpunkt.

Du som däremot först uppfattade flera skepp på bilden är en lite mer försiktig person, enligt Mia.

– Om du först såg skeppen så är du inte ett så stort fan av förändringar. Då och då är du öppen för att testa på nya saker, men på det hela taget tycker du mest om att leva ett stabilt liv. Det kan göra dig frustrerad när du inte har kontroll över situationer, säger hon i klippet.

Så vad ser du egentligen på bilden, en bro eller skepp? Spana in målningen!

Annons