Så tillagar du kålrabbi smaskigt, snabbt och enkelt – mästerkocken visar

Det är högsäsong för kålrabbi, och det betyder att man har möjligheten att laga mängder av smaskiga maträtter.
Sveriges mästerkock-vinnaren Christin Kashou delar med sig av sina allra bästa tips och recept för den smarriga grönsaken.
– Kålrabbi är det säsong för i Sverige mellan juni och oktober, och den odlas här i Sverige, så det är verkligen en perfekt råvara att använda, säger hon.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto

Så tillagar du säsongens grönsak - kålrabbin

Brand logo
Så tillagar du säsongens grönsak - kålrabbin

Från juni till oktober är det säsong för den lite förbisedda kålsorten kålrabbi, och någon som vill att grönsaken ska plockas fram från glömskan och in i köken är kocken Christin Kashou, som vann Sveriges mästerkock tidigare i år i TV4.

– Kålrabbi är en väldigt tacksam produkt att använda, för den går att laga på i oändligheten. Kålrabbi är det säsong för i Sverige mellan juni och oktober, och den odlas här i Sverige, så det är verkligen en perfekt råvara att använda – och använda mycket, tycker hon.

För oss visar hon nu flera smakrika sätt att tillaga kålrabbi på – spana in här nedan och inspireras inför matlagningen!

Så här kan du laga kålrabbi – gott och snabbt

Så tillagar du säsongens grönsak - kålrabbin

Brand logo
Så tillagar du säsongens grönsak - kålrabbin