Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

De 20 mest tidlösa modefynden på Black Friday just nu

25 nov, 2022 
AvCecilia Persson
AvJohanna Sundquist
black friday fynd 2022
Spana våra modefavoriter att fynda på Black Friday!
I dag inträffar årets Black Friday och det innebär att det finns mängder av modekap att göra. Vi har samlat dagens (och helgens) bästa och mest tidlösa reafynd!
Annons

Årets Back Friday är igång och det innebär att många webbshoppar och fysiska butiker har riktigt bra rea. Även då vissa butiker har Black Week, vilket innebär att rean är hela veckan, har vissa butiker och webbshoppar extra bra pris på sitt delar av sitt sortiment (ibland hela!) just denna dag.

street style milano 2023

Idag finns alltså riktigt bra fynd att göra, och här på Femina har du redan tidigare kunnat läsa om de absolut bästa tipsen för att lyckas med reashoppingen. Ett tips för att du ska kunna känna dig nöjd med din reashopping är att i stor utsträckning satsa på tidlösa inköp, alltså sådant som du vet med dig att du kommer att vilja bära länge framöver och som matchar med mycket annat i din garderob.

Annons

Bästa köp på rea under Black Friday 2022

Här har vi samlat tidlösa och mångsidiga basplagg till basgarderoben som kan användas under många säsonger framöver – och som kan fyndas till extra bra pris just idag.

Grön klänning, Ellos Collection

Vi älskar vackra klänningar – och särskilt sådana som går att bära både till vardags och till fest. Den här gröna klänningen med långa ballongärmar passar lika bra med ett par grövre boots eller stövlar till jobbet som med klackar och sprakande smycken till helgen. Finns även i trendigt brunt, läs mer och fynda klänningen här (reklamlänk).

grön klänning från Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Örhängen, Pilgrim

Dessa enkla men samtidigt effektfulla örhängen i form hoops dekorerade med guldfärgade pärlor lyfter vilken look som helst. Tillverkade i mässing. Läs mer och köp örhängena här (reklamlänk).

Annons
guldfärgade örhängen med pärlor från Pilgrim

Quiltad jacka, Cos

Denna quiltade jacka från Cos i snygg beige nyans är ett perfekt modefynd. Den går att bära båda en kall vinterdag med en stickad tröja under, men också i vår. Läs mer och köp jackan här (reklamlänk).

quiltad jacka från Cos
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Datorfodral, Day Et

Ett snyggt datorfodral piggar upp och nu kan du fynda detta från Day Et för en bra peng. Det är tillverkat i återvunnet material och håller både dig och din dator riktigt stilsäker. Läs mer och fynda det här (reklamlänk).

Annons
datorfodral från Day Et
Klicka på bilden för att komma direkt till datorfodralet.

Röd kavaj, Na-kd

En kavaj är ett måste i basgarderoben, och vi skulle gärna ha den här färgstarka röda i våran. Den är dubbelknäppt och har en klassisk rak passform som ger ett stiligt intryck. Läs mer och köp kavajen här (reklamlänk).

röd kavaj från Nakd
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Kabelstickad väst, Ellos Collection

En stickad väst i en tidlös färg som svart, är lika fin att bära över den tighta långärmade tröjan som en vit skjorta eller bara ärmar. Läs mer och fynda västen här (reklamlänk).

Annons
kabelstickad väst från Ellos Collection

Vit skjorta, Ellos Collection

Den här vita skjortan har en klassisk passform och är ett basplagg som passar med så gott som allt i garderoben. Läs mer och köp skjortan här (reklamlänk).

vit skjorta för dam – rea på black week och black friday
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Blå jeans, H&M

Ett par snygga jeans kommer, precis som den vita skjortan, att rädda många klädkriser. De här 90-talsinspirerade jeansen, har hög midja och en riktigt snygg tvätt. Läs mer och köp jeansen, som finns i fler färger, här (reklamlänk).

Annons
blå jeans att fynda på black friday på H&M

Toteväska, Åhléns

Tidlösa väskor i klassisk design är en accessoar som är bra att hålla utkik efter i reatider. Den här svarta väskan rymmer allt du kan tänkas behöva dagligen och finns även i grått. Läs mer och köp väskan här (reklamlänk).

svart toteväska från Åhléns
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Teddykappa, Cellbes

Den här kappan i teddymaterial med ståkrage (som skyddar mot kyla) passar lika bra att bära på vintern som en kall vårdag. Läs mer och fynda kappan här (reklamlänk).

Annons
teddykappa från Cellbes
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Silverkedja, Edblad

Ett klassisk och stilren tunn, silvrig kedja blir ett vackert komplement till alla tänkbara outfits. Det här halsbandet är tillverkat i rostfritt stål och är nickelsäkert. Läs mer och köp halsbandet här (reklamlänk).

klassisk silverkedja från Edblad
Klicka på bilden för att komma direkt till halsbandt.

Skinnbyxor, & Other Stories

De här snygga skinnbyxorna med utsvängda ben är enkla att styla och bäras med allt från en stickad tröja till en vit skjorta. Läs mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Annons
skinnbyxor från & Other Stories

Boots, Cos

Dessa svarta chunky boots med dragkedja är perfekta att fynda i dag hos Cos. Skorna är tillverkade i äkta läder. Läs mer och köp skorna här (reklamlänk).

boots från Cos
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Ullkappa, Carin Wester

En riktigt snygg och varm ullkappa är perfekt att fynda till ett bättre pris på Black Friday. Den här kappan i ljusgrå nyans tillverkad i ullmix är perfekt att uppdatera garderoben med. Läs mer och köp kappan här (reklamlänk).

Annons
ljusgrå ullkappa från Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till ullkappan.

Flanellpyjamas, Cellbes

Vill du hålla dig extra varm i vinter? Då är flanellpyjamasen rätt väg att gå! Den här rutiga flanellpyjamasen har en röd nyans som passar perfekt till jul, men som du även kan bära resten av året, och finns även i rosa. Läs mer och köp pyjamasen här (reklamlänk).

rutig flanellpyjamas från Cellbes
Klicka på bilden för att komma direkt till pyjamassetet.

Tofflor, Áhkká

Matcha pyjamasen med ett par mysiga tofflor för maxat hemmamys i vinter! De här fårullstofflorna från Áhkká är varma och sköna och håller länge. Läs mer och köp tofflorna här (reklamlänk).

Annons
tofflor i fårull från Shepard
Klicka på bilden för att komma direkt till tofflorna.

Stickad klänning, Bubbleroom

Brun är en av säsongens trendfärger och ett perfekt alternativ till klassiskt svart. Den här bruna stickade klänningen har en smickrande figurnära passform, långa ärmar samt en snygg knytning i midjan. Läs mer och köp klänningen här (reklamlänk).

stickad brun klänning från Bubbleroom
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Grå kashmirbyxor, H&M

Mysiga byxor att bära inom hemmets fyra väggar, men som är tillräckligt snygga för att även ha på sig utomhus, har slagit stort de senaste åren. Dessa lyxiga mysbyxor i kashmir finns nu att fynda hos H&M. Läs mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Annons
grå mysbyxor i kashmir från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Sneakers, New Balance

Retroinspirerade sneakers från New Balance är ett perfekt att addera till basgarderoben, och många går dessutom att hitta på rean. Till exempel dessa med den klassiska loggan på sidan. Läs mer och köp skorna här (reklamlänk).

new balance sneakers
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna från New Balance.

Se mer:

Fem favoriter från Femina: Smyckestrender 2022Brand logo
Fem favoriter från Femina: Smyckestrender 2022
Annons