Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Rania Shemoun Olsson hyllas för looken i Nyhetsmorgon

26 sep, 2023 
AvStina Meyerson
FotografJimmy Wixtröm/Aftonbladet/TT
Rania Shemoun Olssons hyllade look
Det är inte bara för sina insatser i tv-rutan som TV4-profilen Rania Shemoun Olsson hyllas, utan även för sin snygga look. I morgonens avsnitt av Nyhetsmorgon bar programledaren nämligen en kjol som tittarna förälskade sig i. Här är allt du vill veta om outfiten!
Annons
5 av de roligaste misstagen i NyhetsmorgonBrand logo
5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon

Rania Shemoun Olsson har definitivt kommit att bli en av våra mest uppskattade programledare. Under många år har hon varit nyhetsankare i TV4 Nyheterna, men i höst har hon också tagit över som en av de ordinarie programledarna i succéprogrammet Nyhetsmorgon – och snabbt blivit en favorit.

Programledarna i den populära morgonshowen tenderar att få många fina meddelanden, allt från godmorgon-önskningar till hyllningar om insatserna i rutan. Många lovordas också för sina looks i Nyhetsmorgon, och efter dagens program var det flera tittare som fäste sig vid Ranias look.

Under morgonens sändning bar programledaren en svart polotröja, en färgglad mönstrad kjol, ett par skinnboots och gnistrande smycken. I kommentarsfältet på Nyhetsmorgons Instagramkonto har komplimangerna flockats gällande klädseln, och särskilt nyfikna är tittarna på Ranias kjol.

Annons

”Så snygga kläder”, lyder en kommentar.

”Godmorgon! Din kjol idag är fantastiskt fin och du passar så bra i den”, hälsar ytterligare en tittare och frågar var den kommer ifrån.

”Snygg kjol”, skriver en tredje.

Är du också förtjust i Ranias look och undrar var du kan hitta plaggen? Då behöver du inte leta länge till!

Allt du vill veta om Rania Shemoun Olssons look

Det är TV4-stylisten Siroun Forsberg som ligger bakom många av de uppskattade klädvalen i Nyhetsmorgon, och Rania Shemoun Olssons outfit är inget undantag. På sitt Instagramkonto visar Siroun upp sin styling och avslöjar var du kan hitta plaggen som Rania bär i Nyhetsmorgon.

I sitt inlägg berättar Siroun att Ranias smycken – som består av ett längre halsband med en pärla och ett stort färgrik armband – kommer från det svenska märket 1 Sâint Avenue, att du kan hitta polon på svenska modesajten NA-KD och att kjolen kommer från Stockholmsbaserade märket Hedvig.

Är du förtjust i Nyhetsmorgon-profilernas klädstilar och sugen på ytterligare inspiration? Här kan du exempelvis spana in Jenny Strömstedts hyllade klänning, Sofia Geites populära blåsa och Matilda Bozas omsusade klädval!

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons