Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Sofia Geite hyllas för klänningen – här hittar du den

13 sep, 2023 
AvStina Meyerson
FotografChristine Olsson/TT
Sofia Geites klänning från Nyhetsmorgon
TV4-favoriten Sofia Geite rosas inte bara för sina programledarinsatser i rutan, utan även för sin snygga stil. Den senaste tiden har tittarna exempelvis förälskat sig i en klänning som hon bar i Nyhetsmorgon. Är du en av de som är på jakt efter den snygga blåsan? Då behöver du inte leta länge till!
Annons
"Nyhetsmorgon" - profilerna som försvann - så lever de idagBrand logo
"Nyhetsmorgon" - profilerna som försvann - så lever de idag

Sofia Geite är utan tvekan en av de mest uppskattade programledarna på TV4. I flera år har hon synts till i tittarfavoriter som Efter fem och Nyhetsmorgon, men har också innan dess spenderat ännu mer tid på tv-kanalen. Faktum är att hon började jobba på TV4 så fort hon tog examen vid journalisthögskolan.

Och tänker du nu att: ”Nej, det där är inte Sofia Geite på bilden, utan Maria Forsblom”, så har du inte rätt i den saken men är heller inte ensam om att tro det. Sofia och TV4-kollegan brukar nämligen kallas för ”kopior av varandra”, ”dubbelgångare” och ”okända tvillingar”, eftersom profilerna de facto är lika som bär. Det har också lett till att många faktiskt blandar ofta ihop profilerna helt och hållet.

Annons

Du som är nyfiken kan läsa mer om Sofias och Marias relation här.

Här är Sofia Geites hyllade klänning

Sofia Geite brukar inte bara lovordas för sin insats som programledare, utan hon får också ofta mängder av komplimanger för sin snygga stil. Inte minst när hon medverkar i Nyhetsmorgon blir programledaren titt som tätt överöst med både hyllningar och frågor om var man kan hitta plaggen som hon bär.

Under den senaste tiden har tv-tittarna framför allt uppskattat en klänning som Sofia bar i morgonshowen. Medan en tittare kommenterar att hon älskar leopardmönstret, tycker en annan att den har en riktig wow-faktor, och en tredje undrar var hon kan hitta den.

Annons

Undrar du också var du kan hitta Sofias snygga klänning någonstans? Då behöver du inte leta länge till – för Femina sitter på svaret.

Här hittar du populära klänningen

Stylisten Siroun Forsberg avslöjar på sitt Instagramkonto att Sofia Geites hyllade klänning kommer från det svenska märket Adoore, som grundades av influencern Petra Tungården.

Den exakta modellen som programledaren bär i Nyhetsmorgon heter ”Paris Dress” och är en av märkets största bästsäljare. Klänningen finns i storlekarna 34–50 och kostar 1495 kronor.

Annons

Blåsan i just det mönstret som Sofia bar är dessvärre slutsåld, men det finns flera olika varianter kvar att välja bland. Du som också är sugen på bruna nyanser och djurmönster kan exempelvis spana in utförandet “Brown Zebra”.

Adoore Paris dress
Här är Adoores ”Paris Dress” i mönstret ”Brown Zebra”.

Utöver den populära klänningen bar Sofia också högklackade skor från Aldo och smycken från Caroline Svedbom.

Vill du ha mer modeinspiration från programledarna i Nyhetsmorgon? Här kan du exempelvis hitta Jenny Strömstedts tokhyllade klänning från programmet!

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons