Sofia Geites klänning från Nyhetsmorgon
"Nyhetsmorgon" - profilerna som försvann - så lever de idag
1:30

Efter reklamen: "Nyhetsmorgon" - profilerna som försvann - så lever de idag

(1:30)

Slå på ljud

Sofia Geite är utan tvekan en av de mest uppskattade programledarna på TV4. I flera år har hon synts till i tittarfavoriter som Efter fem och Nyhetsmorgon, men har också innan dess spenderat ännu mer tid på tv-kanalen. Faktum är att hon började jobba på TV4 så fort hon tog examen vid journalisthögskolan.

Och tänker du nu att: ”Nej, det där är inte Sofia Geite på bilden, utan Maria Forsblom”, så har du inte rätt i den saken men är heller inte ensam om att tro det. Sofia och TV4-kollegan brukar nämligen kallas för ”kopior av varandra”, ”dubbelgångare” och ”okända tvillingar”, eftersom profilerna de facto är lika som bär. Det har också lett till att många faktiskt blandar ofta ihop profilerna helt och hållet.

Du som är nyfiken kan läsa mer om Sofias och Marias relation här.

Här är Sofia Geites hyllade klänning

Sofia Geite brukar inte bara lovordas för sin insats som programledare, utan hon får också ofta mängder av komplimanger för sin snygga stil. Inte minst när hon medverkar i Nyhetsmorgon blir programledaren titt som tätt överöst med både hyllningar och frågor om var man kan hitta plaggen som hon bär.

Under den senaste tiden har tv-tittarna framför allt uppskattat en klänning som Sofia bar i morgonshowen. Medan en tittare kommenterar att hon älskar leopardmönstret, tycker en annan att den har en riktig wow-faktor, och en tredje undrar var hon kan hitta den.

Undrar du också var du kan hitta Sofias snygga klänning någonstans? Då behöver du inte leta länge till – för Femina sitter på svaret.

Matilda Boza hyllas för klädvalet i Nyhetsmorgon

Här hittar du populära klänningen

Stylisten Siroun Forsberg avslöjar på sitt Instagramkonto att Sofia Geites hyllade klänning kommer från det svenska märket Adoore, som grundades av influencern Petra Tungården.

Den exakta modellen som programledaren bär i Nyhetsmorgon heter ”Paris Dress” och är en av märkets största bästsäljare. Klänningen finns i storlekarna 34–50 och kostar 1495 kronor.

Blåsan i just det mönstret som Sofia bar är dessvärre slutsåld, men det finns flera olika varianter kvar att välja bland. Du som också är sugen på bruna nyanser och djurmönster kan exempelvis spana in utförandet “Brown Zebra”.

Adoore Paris dress

Här är Adoores ”Paris Dress” i mönstret ”Brown Zebra”.

Foto: Adoore.

Utöver den populära klänningen bar Sofia också högklackade skor från Aldo och smycken från Caroline Svedbom.

Jenny Strömstedt om modemissen: ”Jättekonstiga faser”

Vill du ha mer modeinspiration från programledarna i Nyhetsmorgon? Här kan du exempelvis hitta Jenny Strömstedts tokhyllade klänning från programmet!

Mest läst