Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Bästa fynden inom mode och skönhet på Singles Day – 10 utvalda köp

10 nov, 2023 
Singles Day bästa köpen 2023
En av världens största readagar är här – närmare bestämt Singles Day 2023! Vi listar butikerna med bäst rea och de bästa fynden att shoppa till riktigt bra priser.
Annons

En av världens största readagar är snart här – Singles Day. Lördagen den 11 november har nämligen många olika butiker och webbshoppar extra bra erbjudanden för att uppmärksamma dagen, som ursprungligen kommer från Kina där den startade som en motreaktion på Alla hjärtans dag (här kan du läsa mer om bakgrunden till Singles Day).

Passa på att fynda sådant som du redan har tänkt att investera i under Singles Day. Här kan du spana in butikerna att ha koll på under Singles Day 2023.

Varför då inte passa på att fynda mode till nedsatta priser dagen till ära? Kanske är du sugen på att ge säsongens basgarderob lite kärlek eller fynda en varm och snygg vinterjacka till riktigt bra priser? Vi hjälper dig i djungeln av rabatter och erbjudanden och listar butikerna med bäst Singles Day-erbjudanden och de bästa reakapen från butikerna.

Annons

Singles Day rea 2023 – butikerna med bäst erbjudanden

Här är butikerna som har bäst erbjudanden inom mode och skönhet under Singles Day. Flera av dem sträcker sig dessutom från fredagen till söndagen under så kallade Singles Days eller Singles Weekend.

Fynda mode och skönhet på Singles Day 2023

Spana in allt från vinterns mysiga stickade plagg och varma ytterkläder till perfekta komponenter för säsongens basgarderob och lyxiga plagg till festlooken. Nedan listar vi de bästa kapen på rean!

Varm vinterjacka, Áhkká

En varm och skön dunjacka i extra lång modell som blir det ultimata ytterplagget under kalla vinterdagar. Se mer och köp jackan här (reklamlänk).

Varm och snygg vinterjacka i extra lång modell, med huva och skärp i midjan
Klicka på bilden för att komma direkt till vinterjackan.

Paljettklänning, Ellos

Ska du på glöggmingel eller julfest den närmaste tiden eller vill du kanske ordna din nyårsoutfit i god tid? Novembers reatillfällen är ett utmärkt tillfälle att fynda festplaggen till ett bra pris. Den här snygga paljettklänningen har omlottskärning samt långa, vida ärmar som gör den lika sprakande festlig som elegant. Just nu finns det många fina festklänningar till pangpris, se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
Silvrig långärmad paljettklänning med omlottskärning från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Chunky boots, ATP Atelier

Inköp från lite dyrare märken är perfekta att satsa på att fynda under Singles Day eller andra reatillfällen. Dessa chunky boots från svenska ATP Atelier är ett par perfekta vinterskor och har en riktigt snygg design med rundad tå, resår i skaftet samt diskreta kontrastsömmar i vitt som blir en fin detalj. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

svarta chunky boots med vita sömmar för dam från ATP Atelier
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Parfym La Belle, Jean Paul Gaultier

Många har vittnar om att Jean Paul Gaultiers La Belle EdP är en riktig komplimangmagnet som får folk att stanna en på stan och fråga vilken doft det är de bär. Nu finns den att köpa till pangpris hos flera olika webbshoppar – du hittar den hos Lyko här (reklamlänk). Hos Kicks hittar du den här (reklamlänk).

Annons

Väska, Wera

Den här väskan kan mycket väl vara den perfekta vardagsväskan tack vare sin stilrena design, sitt kvalitativa material i läder och rymliga form (och är ingen mindre än prinsessan Sofias väska!). Den finns dessutom även i en annan storlek, se fler varianter och köp väskan här (reklamlänk).

Svart rymlig vardagsväska i skinn och totemodell med två handtag från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Adventskalender, Rituals

En adventskalender med skönhet är det perfekta sättet att öka mysfaktorn i december fram till jul ännu mer. Just nu finns den här populära adventskalendern från Rituals att köpa till medlemspris hos Åhléns, se mer och klicka hem den här (reklamlänk).

Annons
Stor julkalender med skönhet från Rituals
Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

Kashmirmössa, Arket

Passa på att investera i en varm och mjuk mössa i lyxig kashmir – en accessoar som definitivt lyfter dina vinterkläder till nästa nivå. Den här mössan har en klassisk passform och en bred ribbad kant. Den finns även i svart, se mer och köp mössan här (reklamlänk).

Brun mössa i kashmir med ribbad kant för dam från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till mössan.

Armband, Caroline Svedbom

Tidlösa smycken är också en accessoar som ger vilket outfit som helst ett lyft och som du dessutom kan bära året om. Det här armbandet från Caroline Svedbom har en design som påminner om klassiska tennisarmband, och finns även som guldpläterat. Se mer och köp armbandet här (reklamlänk).

Annons
Silvrigt armband i tennisarmbandmodell med stenar från Caroline Svedbom
Klicka på bilden för att komma direkt till armbandet.

Curlingkängor, Ellos

Ett par klassiska curlingkängor som passar även den kallaste väderleken och som du kommer att kunna bära vinter efter vinter. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Svarta curlingkängor för dam från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Bodylotion, Biotherm

Biotherms klassiska bodylotion Lait Corporel finns att fynda till ett riktigt pangpris för medlemmar hos Åhléns. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Lait Corporel bodylotion från Biotherm
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Vintermode - outfits att inspireras avBrand logo
Vintermode - outfits att inspireras av
Annons