Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Beverly Hills-stjärnan Jennie Garth räddade relationen efter sveket

01 apr, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Beverly Hills 90210-stjärnan Jennie Garth hade två skilsmässor bakom sig när hon gifte sig med Dave Abrams 2015.
Efter tre år ihop fick hon veta att han ville skiljas – genom att läsa om det på skvallersajten TMZ.
– Det vart bara så pinsamt, har hon sagt till People.
Annons
5 stjärnor som var heta på 90-taletBrand logo
5 stjärnor som var heta på 90-talet

Jennie Garth, 50, blev en av världens kändaste unga skådespelare när hon spelade Kelly Taylor i hyllade ungdomsserien Beverly Hills 90210 på 90-talet. Efter den ikoniska rollen försvann Jennie från rampljuset en period, innan hon återvände i sin gamla roll, i den nya serien 90210 2008.

Efter ett två år kort äktenskap med musikern Daniel B. Clark på 90-talet blev Jennie Garth tillsammans med skådespelaren Peter Facinelli, 48, mest känd från Twilight-filmerna. Paret var gifta mellan 2001 och 2013, och fick tre barn tillsammans innan de gick skilda vägar.

Jennie Garth och Peter Facinelli var gifta i 12 år och fick tre barn.

Med två kraschade äktenskap i ryggen ville Jennie Garth att hennes nya relation med skådespelaren Dave Abrams skulle hålla – men riktigt så enkelt visade det sig inte vara.

Annons

Gifte sig efter några månader

Paret gifte sig 2015 efter att ha träffats på en blinddejt i slutet av 2014. Att det bara tog månader mellan första dejten och bröllopet blev något som satte käppar i hjulet för paret.

– Vi skyndade oss för mycket, och vi hade individuella saker som vi behövde reda ut. Det kanske var ett misstag att gå så fort fram, säger Jennie Garth i en intervju med People 2019.

Jennie Garth och Jason Priestley som Kelly och Brandon i Beverly Hills.

Efter tre år som gifte ville Dave Abrams nämligen skilja sig – något Jennie fick reda på genom en skvallersajt, och inte sin make. Det speciella händelseförloppet påverkade skådespelaren så mycket att hon bestämde sig för att skriva in det i sin nya Beverly Hills-reboot, BH90210.

– Jag fick veta att han ansökt om skilsmässa via TMZ. Det var en avgörande grej för mig. Så vi använde det i programmet, för varför skulle vi inte använda sakerna som sårar oss mest och sen ta kraften ur dem och göra dem roliga, säger Jennie till People.

Annons

Skämdes efter separationen

Efter att maken ville skilja sig var Jennie Garth förkrossad och hade svårt att acceptera det hela. Men det skulle visa sig att separationen var precis vad de behövde.

– Risken för en tredje skilsmässa förkrossade mig verkligen. Jag var på en riktigt dålig plats i livet i säkert fem eller sex månader. Det var bara så pinsamt. Och det gjorde att det blev så mycket svårare att acceptera det. Men när jag till slut accepterade det, att vi skulle göra slut, så fick jag säga till mig själv att Dave inte var ett alternativ. För jag ville fortsätta ha honom. Och sen när jag precis började känna mig hel igen så började vi umgås.

Jennie Garth med maken Dave Abrams och dottern Fiona Eve 2017.

Efter att ha tillbringat 10 månader isär från varandra så blev paret tillsammans igen, och lyckades rädda sitt äktenskap.

– Vi behövde båda lära oss saker på varsitt håll, och att sen komma tillbaka och dela den utvecklingen var det vi behövde för att hitta tillbaka till varandra igen.

Efter att ha blivit ihop igen 2019 har Jennie och Dave hållit ihop.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons